Villa Sjöliden

Mina måndagsfynd!

Innehåller annonslänkar

God morgon kära ni<3

Igår när jag kom hem från jobbet möttes jag av två extremt trötta barn. Snickaren hade stekt pannkakor till deras stora lycka. Dom åt snabbt upp maten och sedan lade dom sig raklånga i tv-soffan… vilket betyder att som är helt slut!

Jag kom hem lite senare idag eftersom jag passade på att handla hem lite mat. Och idag åkte det med en julskinka, pepparkakor, glögg och julmust i vagnen. Så klart ska vi försöka hålla oss till att nalla på grejerna tills i helgen… vi får se hur det går;)

Mina kids är nämligen riktiga pepparkaksmonster… så jag HOPPAS dom inte upptäcker burken än på några dagar;) För då lär den vara slut till helgen!

Jag måste ju bara visa er att denna superfina ljusstake åkte fram på bordet i glasrummet i söndags. En storfavorit som går att dekorera på så många olika sätt.

Mossa, hyacinter, kanelstänger, små sockrade äpplen, torkade apelsinskivor och en lång ljusslinga! Ljusstaken kommer från I AM Interior, är 1,20 lång och väldigt effektfull.

På kvällen satte jag mig och kollade igenom lite Blackweek erbjudanden och klickade hem bland annat dessa som jag behöver påfyllnad av här hemma och denna som jag har haft span på ett tag!

Och idag tänker jag beställa hem dessa och denna (luktar sååå gott och är så bra för en lagom snygg volym) som är mina favoriter och just nu på en riktigt bra rea!

Nej nu drar vi igång denna trötta tisdag! 

Önskar er en fin dag<3 

Kram Nathalie

 

 

 

 

 

.

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.