Julklappstips till mamma och svärmor! – Villa Sjöliden
Advertisements
villasjoliden

Villa Sjöliden

Julklappstips till mamma och svärmor!

Innehåller annonslänkar

God förmiddag bästa ni<3 

Här hemma vaknades det upp till STRÅLANDE sol och alldeles krispigt utanför fönstret!

Hur underbart!? Känns som att det var så längesedan solen kikade fram… i dessa tider är man ju inte speciellt bortskämd med dagsljus. Speciellt INTE när man jobbar dagtid och åker till jobbet när det är mörkt och kommer hem när det är mörkt! Och jobbar man på en fabrik så är man inte heller jätte bortskämd med stora fönster.

Så jag ska njuta av ljuset idag;)

Idag tänkte jag annars att jag skulle försöka få till lite städning här hemma innan helgen drar igång.

Funderar även på att börja plocka upp lite adventsbelysning i fönstren… på söndag är det ju faktiskt bara 1 vecka kvar till första advent;) Då är det väl ändå okej?!

Väntar med spänning på om mitt provsvaret från gårdagens Covid-19 test ska plinga till i mobilen… eller om jag kommer ha otur att få vänta flera dagar! Hoppas INTE!

Hörrni, idag tänkte jag att vi skulle kika på lite julklappstips till alla mammor och svärmödrar! För är det någon som tycker om och är värd lite extra uppskattning så är det väl oftast våra kära mammor.

Vi börjar med denna och detta sköna plagg från Ellos. Har själv den sistnämnda, och jag ÄLSKAR DEN!  Den är både galet skön och väldigt snygg! Snickaren säger jämt att jag ser så finklädd ut när jag bär den… haha!

Som tips nummer två har vi denna (en favorit! Mild och fräsch doft), denna (ett ihop plock av dom absolut bästa och härligaste maskerna) och denna (grymt härliga dofter som inte kan bli fel) giftbox som alltid är ett säkert kort! Mycket bra pris för grymma produkter!

Tips nummer tre kommer här och här och är väldigt fina och eleganta!

Tips nummer fyra är detta härliga plagg, som funkar lika bra till vardags och till fest. Elegant och tidlös och passar de flesta. Skulle själv vilja ha en!

Önskar er en fin fredag<3 

Kram Nathalie

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Advertisements
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!

Kommentarer
villasjoliden

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.