Villa Sjöliden

Julklappstips till männen! Och swish and grab!

Innehåller annonslänkar

Hej på er<3

Idag var jag ju som jag nämnde igår iväg och tog ett Covid-19 test i Kumla. Och fy sjutton vad det blåste! Vi som skulle testa oss fick stå och vänta utomhus och sedan gå in en och en till en reception för att hämta våra självtest. Jag trodde verkligen att vi alla som stod där och väntade skulle blåsa bort där ett tag!

Men nu är testet gjort och inlämnat… så nu hoppas jag verkligen att jag får svar snabbt och att det är negativt så jag kan återvända till jobbet! Mår i alla fall så mycket bättre idag än igår, vilket är väldigt skönt.

På vägen hem från Covid-19 testet så stannande jag till med bilen utanför Bruket inredning i Kumla. Hade sett så fina bilder på en massa nyheter på Instagram. Men eftersom jag ska hålla mig isolerad så fick jag naturligtvis inte gå in i denna fina butik, utan nu till det fiffiga… Jag körde en swish and grab vilket var så smidigt! Sms:ade vad jag ville ha för något och fick det sedan levererat ut till bilen… hur smidigt!?

Lisa som äger butiken jobbar flitigt med att lägga upp bilder på sitt sortiment på Instagram (under namnet Bruket inredning) och därför visste jag precis vad jag ville ha!

Så nu pryder min nya vas från märket Olsson Jensen byrån i hallen med lite torkade blommor i (också från Bruket inredning)

HUR FINT blev inte detta!?

Det är verkligen så himla roligt att det dröjde så himla lång tid för mig att haka på trenden med torkade blommor!

Nu har jag torkade små blomsterbuketter lite varstans runt om i huset haha!

Ytterligare en plats från våran hall här i huset!

Och så klart måste det ju finnas lite torkade blommor i glasrummet;)

Och är man sugen på att köpa hem torkade blommor över nätet i dessa märkliga tider så hittar ni en massa olika sorter här.

Tycker detta blomstermoln är galet häftigt, och är lite sugen på att försöka få till ett eget!

Och just nu, utanför fönstret singlar det ner små yttepytte små snöflingor utanför fönstret… inget som lägger sig kvar på backen eftersom det är 2 plusgrader ute… men ändå ganska mysigt!

Ska bli spännande att se om det kommer vara vitt på backen imorgon bitti när vi vaknar… vet i alla fall två små kottar här hemma som skulle tycka om det;)!

Idag tänkte jag tipsa er om några riktigt härliga julklappstips till både unga och lite äldre män;)

För visst är det alltid svårt att köpa något bra till pojkvännen, pappa eller svärfar?

Dom har ju oftast det mesta och brukar inte önska sig något speciellt.

Vi börjar med denna som doftar helt otroligt ljuvligt och är väldigt populär!

Sedan hittade jag detta diskreta och vackra smycke som även passar den som i vanliga fall inte brukar bära smycken. Enkelt, snyggt och diskret!

Något som är perfekt både till den som reser mycket och kanske bor litet eller bara vill ha något smidigt är denna pryl. Passar dock både till kvinnor och män. Har en sådan själv och ÄLSKAR den eftersom den är så liten och smidig (och är så lätt att packa ner ii väskan)!

Sedan har vi denna härliga, exklusiva och väldoftande produkt som passar perfekt om man vill ge något litet. Och vill man kan man ge den i kombination med denna så blir det ett fint litet kit!

Och sist men inte minst, något som jag rekommenderat förr och kommer fortsätta att rekommendera är dessa. Detta är en present som inte ser så mycket ut för världen men kommer bli otroligt uppskattad, speciellt om personen i fråga lätt blir varm. Detta material är toppen och andas!

Hoppas detta kunde vara till lite hjälp i julklappsjakten till männen!

Önskar er en fin torsdag<3 

Kram Nathalie

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.