Villa Sjöliden

Nu håller vi tummarna!

Innehåller annonslänkar

Hej på er! 

Idag har jag legat nerbäddad hela dagen under dubbla filtar… kände redan igår kväll att någonting i kroppen inte kändes riktigt bra. När jag vaknade i morse var jag tung i huvudet, kroppen värkte och jag frös!

Ringde direkt och sjukskrev mig och såg till att boka ett Covid19-test. Så imorgon bitti ska jag åka iväg och köra ner en tops i näsan!

Såg att lokaltidningen hade uppmärksammat att vi har så stor smittspridning på mitt jobb just nu. Ja det är verkligen galet!

Så nu håller vi tummarna på att det är någon vanlig bacill som drabbat mig och INTE Corona!

Förutom att jag sovit större delen av dagen så har jag legat och lyssnat till stormen som pågått utanför fönstret. Jisses vilket blåsväder alltså! Och imorgon natt skulle det till och med kunna bli snöstorm i länet. HUA!

Jag som inte ens har några vinterdäck på bilen ännu… tur i oturen att jag inte får åka någonstans nu då!

Nu börjar det även klia i kroppen efter att få adventspynta här hemma!

Jag som inte haft det minsta sug efter det börjar helt plötsligt få abstinens… vad hände där liksom!? Vill bara ställa upp alla små granar runt om i huset, ställa adventsljusstaken på plats, tända alla julstjärnor i fönstren och känna doften från alla juldoftande doftljust!

Undra om det kan ha att göra med att man verkligen letar efter saker att se fram emot just nu, när man helst ska befinna sig hemma,

Men nog talat om detta…. för idag mina vänner ska jag börja med att visa er denna skönhet som just nu är så billig att det nästan är löjligt!

Nummer två är denna GRYMT SNYGGA skapelse! Hur läcker?

Nej nu ska jag fortsätta mitt kurerande!

Önskar er en fin kväll<3 

Kram Nathalie

 

 

 

 

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.