Villa Sjöliden

STOPP MIN KROPP!

Innehåller annonslänkar

Go kväll fina ni<3 

Ligger som vanligt vid denna tid utslagen i tv-soffan. På tv:n i bakgrunden skrålar en kommentator högt blandat med visselblås. Idag har jag en riktigt ”trött” kväll efter dagens jobbpass.

Brasan sprakar från uterummet i ett försök att sprida värme i huset. Själv ligger jag nedkrupen under en filt i hopp om att kunna bli lite varm!

På jobbet fortsätter det att insjukna folk i covid-19, och jag börjar tycka att det känns väldigt olustigt att gå till jobbet. Jag är egentligen inte rädd för att själv insjukna, utan mest rädd att jag ska råka smitta någon som VERKLIGEN INTE klarar av viruset! Eller ja… man är väl lite rädd att det ska bli långvariga men, som jag hörde att dom pratade om på nyheterna idag. Hjärntrötthet, Utvecklande av ME osv.

Idag efter jobbet så satt jag och diskuterade tillsammans med Alicia om en liten incident som uppstått på hennes förskola. Och mitt i allt babblande så säger hon ”mamma, om någon kommer för nära och jag inte vill det, så säger jag STOPP MIN KROPP! Och hur bra är inte det? Ur många aspekter… men framförallt nu i dessa coronatider. Blir någon för närgången utan att tänka på det, så kan man ju faktiskt säga STOPP MIN KROPP!

Funderar starkt på att börja anamma det själv i vardagen;)

Min kloka lilla 4a åring!

 

Idag mina vänner har jag tre otroligt fina tips till er!

Spana in dessa, denna och denna skönhet! RIKTIGT BRA FYND!

Även här inne trillar det in väldigt mycket fina nyheter just nu!

Önskar er en fin kväll<3 

Kram Nathalie

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.