Villa Sjöliden

Hur man rensar i röran!

Innehåller annonslänkar

God förmiddag bästa ni<3 

Idag vaknar vi upp till en lugn och skön lördag!

Milian och Snickaren är som vanligt iväg på hockeyskola i Hallsberg vilket betyder att jag får lite egen tid med min lilla pärla. Det pysslas, äts glass och planeras vilken kladdkaka vi ska baka idag. Det är ju nämligen kladdkakans dag idag och är det någon som verkligen ÄLSKAR kladdkaka i våran familj så är det Snickaren.

Perfekt om det blir lite över till farsdag imorgon;)

Orkidé, liknande litet avlastningsbordglaskupa, lampfot och lampskärm

Idag ska jag annars försöka ta en liten utrensning i min garderob, VILKET VERKLIGEN BEHÖVS! Just nu ligger de flesta av kläderna jag använder på gästsängen och skräpar eftersom det inte finns plats i garderoben. Tror jag får ta och anordna en loppis när covid-19 börjat lägga sig!

Sedan behövs även barnens garderober byggas ihop och ställas på plats på övervåningen i huset. Ni förstår jag har förvarat alla deras kläder i ett par överskåp i badrummet sedan som var små bebisar. Detta är väldigt ohållbart eftersom skåpdörrarna inte ens går att stänga igen just nu… och då ligger hälften av kläderna på bänkskivan nedanför! Ni fattar… KAOS!

Vi har ju typ INGEN förvaring i detta hus, vilket börjar kännas av VÄLDIGT mycket just nu! SUCK!

Men sådant som att rensa i röran, fixande av förvaring osv är ju perfekt att pyssla med nu när man ska hålla sig hemma!

Och vad menas då egentligen med röra? 

Tex. saker som du inte längre älskar eller använder (har du inte använt en sak på ett år eller mer så är det dags att göra sig av med det), Saker som är oorgansierade eller misskötta (tex impulsköp), Saker som är trasiga eller oavslutat, för många saker på för liten yta.

Och såhär påverkas vi av att ha rörigt omkring oss:

Jo, man blir trött och slö av att ha rörigt runt omkring oss! Lägger du saker på hög så vet man tillslut inte vart man ska börja att röja. Resultatet blir då oftast att det inte blir någonting gjort, eftersom det tar för mycket negativ energi!, Sedan skapar det ofta gräl i familjen…. för hur ofta blir man inte på dåligt humör när det är rörigt! Disharmoni helt enkelt!

Hur kommer man igång med att rensa? 

Se först och främst till att inte rensa mer än 1 timme åt gången. Annars blir det oftast för övermäktigt och man ger upp!, Rensa efter dom 4 s:en (släng, sälj, spara och skänk), Se till att ALDRIG börja med minnessakerna, för då kommer du garanterat att misslyckas!

Och glöm INTE att desto mer du rensar ut, desto lättare blir det och du kommer må så mycket bättre!

Idag tänkte jag börja med att visa er några gobitar från Lindex nyheter!

Klänning, kimonojacka, blus med volangkrage, kjol

Tycker faktiskt att Lindex börjar att leverera mer och mer på damfronten!

Och vet ni… idag har jag ett jättefint julklappstips till er!

Spana in dessa fina!

Önskar er en riktigt fin lördag och var rädda om er<3

Kram Nathalie

 

 

 

 

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Argumentative Essay Writing Help

    The ultimate goal of custom argumentative essay writing services is to provide Argumentative Essay Writing Help and argumentative essay writing tips since argumentative essay structure seekers lack time to complete their college argumentative essays.