Villa Sjöliden

En riktigt stor tio-taggare på väggen!

Innehåller annonslänkar

Hej på er! 

Alltså wow! Det var längesedan en helg var så efterlängtad… visserligen säger jag så varje fredag, men denna veckan har varit såååå lång. Äntligen får jag sitta med min fina familj i soffan, titta på film och äta popcorn… ÄNTLIGEN!

När jag kom hem från jobbet idag var Snickaren och barnen i full gång med städning av huset! Alltså, tacksamheten man känner då är något utöver det vanliga.

Sist men inte minst fick Snickaren för sig att vi skulle sätta upp hans älghorn. Snickaren sköt ju nämligen sin första älg första dagen på årets älgjakt. En riktigt stor tio-taggare… ja ni må tro att han är stolt!

Så nu fick den den sitta bredvid Snickaren kronhjort… ja jag har gått med på att han kommer få ha ett dovhjortshorn på andra sidan den dagen han skjuter någon på en fin krona;) Sen är det stopp!

Vill han ha fler sitta uppe får han ha dom i garaget.. haha!

Sedan knackade det på dörren här hemma. Det var barnens mormor och hennes P som kom med en pizzaleverans som dom fick ta med sig på vägen hit då dom skulle komma och hämta lite kött.

Barnens mormor var ganska så trött eftersom hon jobbat några riktigt tunga pass med alla covid-19 patienter på IVA avdelningen och ska jobba hela helgen. Usch, jag lider verkligen med dom stackarna… förstå att springa runt bland dundersjuka, hostande och harklande patienter, svettiga i full mundering med munskydd och visir och be till gudarna att man inte själv blir smittad. Ångest delux!

Ja, dom hjältarna är värda allt och lite till för deras fantastiska insats<3

Innan jag fortsätter fredagmyset här hemma så tar vi väl lite fredagstips!

Och mina tips ikväll blir denna och denna skönhet! HUR FINA!? 

Sedan har det trillar in riktigt mycket fia nyheter här inne som jag tycker ni ska spana in!

Önskar er en fin kväll<3 

Kram Nathalie

 

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.