Villa Sjöliden

Ruskväder och borttappad telefon!

Innehåller annonslänkar till

Bubbleroom och Afound

God morgon<3

Idag vaknar vi upp till ett riktigt ruskväder här hemma… dimman, blåst och regn hua!

Vi ska snart göra oss redo för att åka och kika på Milian som har fotbollsmatch nu på förmiddagen. Sedan står verkligen städ och tvätt på schemat idag! Jag har verkligen helt kommit ur min vanliga städrutin, vilket inte känns helt okej. Förr var torsdagar den heliga städdagen, som i stort sätt INTE gick att rubba på.

 

Nog talat om det… för igår var vi ju som sagt bjudna till min pappa med familj för att fira Snickarens födelsedag.

Vi blev bjudna på grymt god mat… bland annat förrätten som bestod av en massa goda ostar och minipizzor… mums!

Och avslutningsvis hade min lillasyster gjort i ordning en oreocheeskake som var så makalöst god!

Och förutom detta så hann jag även ut i svampskogen tillsammans med en nyfunnen vän. Dock hade fortfarande inte trattisarna lyckats jobba upp sin storlek tillräckligt mycket… vilket betydde att det fick bli en kort skogstur. Och tur var väl egentligen det, för älgflugorna hopade sig på oss båda… vi var helt täckta!

och när jag i stort sätt var hemma igen insåg jag att mobiltelefonen inte låg kvar i fickan…. gaaaah! Det var bara att snällt vända om bilen och åka tillbaks till älgflugornas rike. Vid denna tidpunkt började även regnet dyka upp, vilket gjorde mig lite extra stressad!

Som tur var fann jag mobilen hyfsat snabbt, inbäddad fint i mossan där jag stått och plockat trattisar. Pjuh!

Lite senare idag ska jag faktiskt sätta mig och beställa hem lite nyheter. Bland annat denna och denna!

Sedan funderar jag även skapt på denna!

Önskar er en fin söndag<3 

Kram Nathalie

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.