Villa Sjöliden

En massa erbjudanden!

Innehåller annonslänkar till

Lindex, Cervera, Ellos, Lyko och Afound

God morgon bästa ni<3 

ÄNTLIGEN är veckans bästa dag här! Det är nog banne mig veckans bästa dag ändå. Man är trött efter en hel veckas jobb och när man stämplar ut från jobbet är det som att ett lugn sprider sig inuti hela kroppen. Och allt som oftast slutar det med att man ligger och slumrar sådär skönt i soffan när barnen lagt sig. Det vill säga om man inte har en sådan otur att man råkar somna med barnen vis läggning. För visst har det hänt ett antal gånger!

Annars består oftast fredagsmyset här hemma av plockmat i mängder om barnen får bestämma. och till efterrätt kör vi på chips och popcorn tillsammans med en bra film på tvn. Vad mer kan man begära liksom!?

Igår var jag iväg och träffade en läkare på grund av smärtan i hälsenan som jag dragits med under en tid. Och som jag misstänkte är det en hälseneinflammation jag drabbats av, Detta betyder i sin tur en remiss till en fysioterapeut, inflammationshämmande läkemedel och hälinlägg, Detta är tyvärr inget som går över på en vecka, utan tar troligtvis flera månader. Surt!

På kvällskvisten var det dags för våran veckoträff i DBT- gruppen. Och den energi jag hade när jag slog igen bildörren för att åka hem var något helt enorm… fylld av energi från ett gäng härliga människor. Blir mer och mer övertygad att detta är något av det bästa jag gjort!

Det är liksom något så himla sårbart men ändå fint att kunna sammanstråla med ett gäng från början helt okända människor och utbyta känslor, lärande och tankar.

Det är verkligen något så fint med att veta att man inte är ensam i sina känslor och tankar.

För är det någonting man oftast känner när man lider av psykisk ohälsa är det just att man står helt ensam eftersom ingen förstår fullt ut.

Idag mina vänner har ni 20% på allt inne hos Lindex!

25% på allt inne hos Cervera som klubbmedlem med kod ”KLUBB25″… och för er som vill fynda ordentligt hittar ni denna favorit till 30%! 

Inne hos Ellos är det upp till 30% på jackor, tröjor och skor… bland annat min favoritkappa!

Lyko kör en massa fina erbjudanden just nu! Så passa på att fyll på skönhetförrådet!

Och själv hittade jag dessa supersnygga stövletter och denna snygging som skulle vara galet fin med en svart eller vit skjorta under!

Önskar er en riktigt fin fredag<3 

Kram Nathalie

 

 

 

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Jeanette

    Hej,
    Jag har haft hälseneinflammation och vill tipsa dig om att göra tåhävningar, flera gånger om dagen så kommer det bli bättre. Gör 3x 10, tex när du går upp vid lunch samt kvällen, Det kommer bli skillnad. Sedan undrar jag vad DBT är som du går på? Min syster har psykisk ohälsa och har haft det tufft i många år så hon skulle verkligen behöva en sådan grupp<3
    Trevlig helg och tack för alla fina inlägg.