Villa Sjöliden

Här släpper jag tid och rum!

Innehåller annonslänkar till

Bubbleroom och Afound

God morgon bästa ni<3 

Och så var helgen över IGEN… alltså jag säger det igen! Veckorna fullkomligt flyger fram och då ska vi inte tala om helgerna! Tänk om man kunde ha en extra ledig dag varje helg… vad mycket man skulle hinna med, och vad utvilad man skulle vara.

På mitt förra jobb så var det så. Man jobbade 4 dagars vecka, och skillnaden med det var att man verkligen kände att man fick ut det mesta av helgen och att söndagsångest var ett minne blott!

År 1964 fick vi i Sverige 5 dagars arbetsvecka… så man kan ju alltid hoppas på att det kan bli ändring till 4 dagars vecka snart,. Det borde väl vara dags snart?;) Tror i alla fall att det skulle göra väldigt gott för många människors välmående.

Gårdagen bjöd på ett ganska så mulet och grått väder, som blev bättre framåt sen eftermiddag.

På tal om välmående… i lördags efter vårat finbesök här hemma, tog jag mig tid för en promenad i skogen. Dels för att se om trattkantarellerna tittat fram ännu, men också för att förhoppningsvis kunna plocka årets kanske sista kantareller.

Och att strosa omkring i riktiga trollskogar är väl ändå helt magiskt! Det var bara jag, några hackspettar och ekorrar som satt uppe i granarna och käkade kottar. Solen letade sig fram mellan de höga träden och släppte igenom sina värmande strålar. HÄR SLÄPPER JAG TID OCH RUM! Här kan jag andas, och vara här och nu!

Och hittade jag någon svamp då? Jo några trattisar fick följa med hem, och en hel del av det gula guldet!

Idag tänkte jag tipsa er om ett par riktigt fina vardagsklänningar, som även funkar till fest!

Klänning 1, klänning 2, klänning 3

Hur fina!? Och väldigt bra priser!

Även denna klänning är grymt snygg och tidlös!

Önskar er en riktigt fin måndag<3

Kram Nathalie

 

 

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.