Det fantastiska hamsterhjulet! – Villa Sjöliden
Advertisements
villasjoliden

Villa Sjöliden

Det fantastiska hamsterhjulet!

Innehåller annonslänkar

Hej på er bästa ni<3 

Idag tänkte jag att vi skulle börja med att prata om det här fantastiska hamsterhjulet som vardagarna består av… och mer påtagligt blir det absolut när man får förskolebarn. Klockan ringer extra tidigt på morgonen för att släääpa upp två supertrötta barn. Sedan stressas med att få på kläder, äta något lätt, kamma håret, borta tänder osv… och på det ska man själv försöka göra sig lite anständig;)

Efter det slutar det alltid att man kommer iväg lite mer försent än vad man tänkt till jobbet och får därför gasa “lite” extra.

Och efter jobbdagen och hämtning på förskolan ska man snabbt laga mat, kämpa med att få barnen att i alla fall försöka smaka på maten, varva ner en stund i soffan, tandborstning och nattning. Somnar man inte med barnen, så kanske man har tur att få lite tid tillsammans med Snickaren.

Alltså… det jag vill komma till är att man verkligen önskar (VÄLDIGT OFTA) att dygnet hade fler timmar. Att man liksom kände… vill jag baka något, städa, färga håret så finns tiden till det.

Det är både skönt med vardagsrutiner, men också hemskt deprimerande om man tänker för mycket på det;) Håller ni med?

Hörrni, idag har ju vädret varit superskönt! Trots en mulen morgon så var det så härligt varmt ute vilket fick tankarna på att “tänk om hela hösten kunde förbi såhär härlig”.

Idag tänkte jag faktiskt komma med ett litet tips till det manliga könet;)

Jag satt nämligen och kikade runt bland lite butiker i hopp om att hitta något till Snickaren… (japp, det är jag som får sköta hans garderob!) och fann denna otroligt snygga och prisvärda kappa/jacka… och tänk er med denna till… WOW! Ett hett tips om ni har en sambo/man som snart fyller eller bara vill ge en uppskattad överraskning!

Önskar er en härlig kväll<3 

Kram Nathalie

 

 

 

 

 

Advertisements
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
villasjoliden

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.