Villa Sjöliden

Att försöka få ett covid19 test!!!

Innehåller annonslänkar

Go kväll bästa ni<3 

Jaha, denna dag blev inte riktigt som jag tänkt mig… vaknade upp med rinnande näsa, varm och med taggtråd i halsen! Blir lite smått tokig snart… ska skiten BÖRJA OM?

Snickaren tröstade i alla fall med att göra en riktigt GOD frukost…

En galet god avokadomacka… vilket var precis vad jag behövde!

Så klart använde han det underbart goda surdegsbrödet från igår som han stekte i olivolja, bredde på philadelphia, på med avokado, på med en röra av fetaost, olivolja och philadelphiaost, avsluta med salt och peppar. Sedan kokade kan ett ägg sådär perfekt krämigt och slängde med på tallriken! MUMS! 

Men åter till mitt mående… eftersom jag återinsjuknat igen, så tänkte jag att jag skulle boka tid för test av covid19, vilket man tydligen ska göra inne på 1177. Detta visade sig vara lättare sagt en gjort!

Det tog för det första en bra stund innan jag hittade rätt eftersom man bara hittade test för antikroppar (vilket man INTE får ta under pågående infektion). Och när jag väl hittade rätt och skulle trycka in på länken, SÅ GICK DET INTE! Troligen överbelastat!

Testade lite senare, kom in, och skulle söka efter tider runt om i länet…. den tidigaste tiden var på TORSDAG! Ställde mig därför i telefonkö för att få prata med 1177… och hon förstod problemet. Hon sa även att om man ska testa sig är det viktigt att göra det under inledningsfasen av infektionen, vilket inte blir något bra när den första tiden fanns på torsdag! Så hon avrådde mig att boka den tiden och istället hålla koll på om det skulle komma upp några tidigare tider…. MEN ALLTSÅ ÄR DETTA ETT SKÄMT!? Vill dom helt plötsligt INTE att folk ska kunna testa sig, för att kunna återgå tillbaks till jobbet när man börjar må bättre?

Men sjuksköterskan i luren sa att det egentligen inte spelar någon roll eftersom jag i alla fall ska hålla mig hemma tills jag varit utan symptom i två dygn! SNARK och åter SNARK! Är i alla fall rätt så upprörd av just detta vilket jag hoppas ni förstår…

Ja, ja… får helt enkelt fortsätta försöka leta tider!

Trots sjukdom fick vi i alla fall besök av några som vågade sig hit under dagen… min mamma, hennes P och min lillasyster Olivia. Dom ville komma och fira Snickaren som fyllde år i veckan.

Och precis efter att dom åkt kom nästa sällskap… Snickarens föräldrar, som även dom kom med blommor och presenter. Tur att vi hade nybakade bullar att bjuda på efter gårdagens bullbak är hemma;)

Efter alla besök, även om dom inte var långvariga var jag helt slut, och fick därför gå och lägga mig och vila, Sen har allt bara gått i slowmotion….

Dagens tips blir i alla fall dessa godbitar, som enligt mig blir en RIKTIGT SNYGG höstoutfit!

T-shirt, örhängen, kjol, tröja, loafers, kappa

Och även denna är GRYMT SNYGG nu till hösten! Och just nu till 50% rabatt… så bra pris!

Nej nu ska jag krypa ner i sängen och fortsätta kurera mig! 

Önskar er en fin kväll<3 

Kram Nathalie

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.