Villa Sjöliden

Alla borde ha en Snickare i sina liv;)

Innehåller annonslänkar

Go kväll bästa ni<3 

Denna dag blev inte riktigt som vi tänkt oss, jag mår äntligen bättre från min krasslighet, men nu fick vi istället hålla hemma en snorig och hängig Milian från skolan. Så himla typiskt! Känns som att det är väldigt mycket vab på många håll nu, Vi får hoppas att han kryar på sig snabbt och att ingen mer i familjen åker på dessa baciller så vi kan återgå till jobb och skola nästa vecka.

Och idag fyller våran älskade Snickare år… dock blev det inte så mycket firande på grund av sjukdom, men några paket fick han allt, och i ett av paketen låg dessa snyggingar!

Kan verkligen rekommendera er att köpa dessa till era män… galet skön och luftig kvalité! Ångrar nu att jag inte köpte fler åt Snickaren nu när han ändå fyllde… Det kanske helt enkelt får bli en spontanpresent när han minst anar det;) Det är väll ändå egentligen dom presenterna som är som roligaste att få!?

Snickaren är väldigt kameraskygg som ni kanske har förstått vid detta laget, så därav en bild från förra sommaren.

Detta är alltså min trygga klippa, min bästa vän och the love of my life!

Han som fick mig på fötter när jag en gång mådde som sämst och alltid vet vad han ska säga eller göra för att allt ska kännas bättre. Han som är den mest fantastiska pappan med en enorm värme och kärlek.

Denna älskade Snickare ger mig mer kärlek än jag någonsin kunnat drömma om, och jag vet absolut INTE vad jag gjort för att förtjäna honom!?

Med andra ord borde alla ha en Snickare i sina liv;)

Nu ska vi strax bädda ner oss i sofforna med lite fredagsmys innan det är dags för barnen att gå till sängs!

Och till er kvinnliga läsare har jag ett tips om dessa snyggingar nu till hösten som ni nu kan köpa till 62% rabatt!

Önskar er en fin fredag<3 

Kram Nathalie

 

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.