Villa Sjöliden

Syskontjafs, underbara dagar och en värkande rygg!

Innehåller annonslänkar till

Afound

Hej på er raringar<3 

Just nu ligger jag raklång i soffan med en obligatorisk filt över kroppen trots en temperatur närmare 30 och oerhört kvavt i luften. Åskmolnen har omringat himlen runt omkring oss, och långt borta hörs dova muller. Ryggen värker en aning efter måndagens rabattgrävande i kombination med dagens jobbpass, och kvällströttheten håller på att ta över min kropp!

Japp, precis just så är det nu! Snickaren åkte precis iväg till min pappa för att fixa ett ärende och barnen hörs susa från övervåningen.

Dessa två dagar tillsammans med mina små troll (ni vet eftersom förskolan var stängd) har både gett mig energi och gjort mig trött. För att ha två starka viljor som dessutom är i trotsåldern är inte direkt en peace of cake, men ändå så fantastiskt.

En hel del dopp har det blivit dessa varma dagar… denna bild är tagen precis innan svanen ”dog”!

Massa fin, fina hortensiabuketter som nu gått från den klaraste vit till en riktigt härlig limegrön färg!

Även kvällsmat ute i kvällssolen har varit obligatoriskt dessa kvällar!

Ja, jag hann till och med en riktig storstädning, vilket VERKLIGEN var dags! Ni förstår att under semestern, och speciellt i slutet, har städningen inte alls varit prioriterad, utan bara i stort sätt lite undanplock och dammsugning. Så det var verkligen så himla skönt att kavla upp ärmarna och köra en ordentlig städning!

Ja, ni ser ju… det har inte gått någon nöd på oss, trots syskontjafs och en värkande rygg!

Imorgon väntar ett nytt kapitel i mitt liv, för ÄNTLIGEN börjar min DBT- utbildning! DBT som står för dialektiskbeteendeterapi och ska i grund och botten hjälpa en att hantera sina känslor.

Så från imorgon kväll och 33 torsdagar framåt kommer jag förhoppningsvis kunna hantera mitt känslomässiga jag. Jag har bara hört gott om denna terapi, och från folk som gått den, så jag är mer än pepp och till och med lite nervös!

Så nu börjar ett nytt kapitel mot ett känslomässigt, starkare jag och jag kan knappt vänta!

Och dagens tips kommer här och här i form av dessa fina skönheter, och dessutom med en GRYM RABATT!

Och hur SÖT var inte denna!?

Önskar er en superfin kväll<3 

Kram Nathalie

 

 

 

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.