När man gått på sparlåga! – Villa Sjöliden
Advertisements
villasjoliden

Villa Sjöliden

När man gått på sparlåga!

Innehåller annonslänkar till

Afound

Go kväll bästa ni<3 

Ojoj vad trött jag har varit heeela långa dagen. Har liksom gått på sparlåga och i huvudet har huvudvärken pulserat redan från i morse. Värmen har nästan varit outhärdlig (alltså inne på jobbet) och jag vet flera som fick gå hem pga vätskebrist.

Väl hemma hann jag i stort sätt bara heja på Snickaren och Milian som var på väg till Milians fotbollsträning. Och kvar hemma var jag och Flisan. Jag i stort sätt dök ner i soffan av utmattning och Alicia lika så. Tror till och med att jag slumrade till en liten stund.

När jag vaknade till hade kvällsljuset tagit sig till glasrummet, vilket alltid är så himla fint!

Dock känner jag mig fortfarande helt matt och utsugen på energi, så det får bli att hoppa i sängen hyfsat i tid idag.

Och mitt tips idag blir denna UNDERBART fina från ett av mina favvo märken, som ni just nu kan klicka hem till 50%!!

Och slutligen måste jag bara visa er denna… HUR SKÖN såg inte den ut!?

Önskar er en riktigt härlig kväll<3 

Kram Nathalie

 

Advertisements
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
villasjoliden

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.