Villa Sjöliden

Hallonskörd och fisketur!

Innehåller annonslänkar till

Lyko & Afound

God morgon bästa ni<3 

Idag vaknar vi upp till ganska så fint väder här hemma. Så härligt!

Idag har jag lovat Milian att vi ska ut och meta på mitt gamla fiskeställe hemma i skogen hos barnens morfar… Milian har blivit helt fisketokig och tjatar konstant om att fiska. Så nu blir det förhoppningsvis tyst på honom en liten stund;) Man kan ju hoppas i alla fall haha!

Vet ni…igår morse (när min huvudvärk lagt sig en aning) tog jag med mig ett gång skålar för att ta in lite godsaker från trädgården. Alltså, nog för att jordgubbar är underbart gott och härligt att ha i trädgården, men hallon toppar nog ändå listan på bästa saker. Och det var så mycket mogna hallon, så en skål räckte inte. Och inte nog med att vi har stora söta hallon, utan även skogshallon som växer på tomten. Mums!

Och när jag var klar, såg det ut på detta vis..

Och sedan fick det åka ner i grönsakskorgen för att sedan bäras in i köket. Och dessa hallon fick styckfrysas för att sparas till höstens och vinterns desserter.

Sedan tog jag med Milian och åkte i väg till vårat kantarellställe. Vi skulle kika på om det lyckats växa upp några nya kantareller. Och japp, det blev svamplycka idag med!

Alicia ville absolut INTE följa med till skogen igen, eftersom hon förra gången fick kissmyror över hela foten. Det är hårt att leta svamp;)

Men när jag och Milian kom hem med vårat gula guld, blev jag så himla full i skratt när jag fick se denna gulliga syn!

Alicia hade tagit på sig Milians alldeles förstora ”jobbarbyxor” och hjälpte Snickaren att måla boden. Hur gulligt??

Kvällen avslutades med att Milian (inte helt otippat) tjatade ner oss till bryggan för att fiska;) Och som alltid, fick vi sällskap av Molly (som mer än gärna tar abborrarna till sig själv).

Och dagens tips blir idag denna och denna som jag faktiskt själv just beställde hem efter att ha läst alla galet bra recensioner (Lyko).

Hittade även denna(Afound) fina som jag funderar på att beställa hem. Perfekt till höstens alla regndagar!

Så nu har jag väldigt höga förväntningar på dessa!

Nepp nu måste jag ut i trädgården och gräva mask till min och Milians fisketur.

Önskar er en fin dag<3 

Kram Nathalie

 

 

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.