Villa Sjöliden

En dag i Vadstena!

Innehåller annonslänkar till

Afound

Hej på er raringar<3

Igår morse hade jag ställt klockan på 7.30 för att ta mig upp och packa i ordning det sista  inför våran lilla utflyktsdag. Vi skulle befinna oss i Vadstena klockan 10 för att möta upp min mamma och hennes P (P bor i Vadstena).

Dock startade dagen INTE riktigt sådär perfekt som jag hade hoppats på… klockan ringde när den skulle, men nog somnade jag om och vaknade med ett ryck klockan halv nio. Det blev minst sagt lite stressigt, och frukosten fick intas i bilen.

Men väl framme glömdes den stressiga morgonen bort, och vi möttes av en galet vacker liten stad med en spännande historia. Och P:s hus… ja det var SÅ HIMLA FINT! En riktig 20- tals villa som har så himla mycket potential.

Och på denna gata hade varenda hus samma typ av stil… från 20- talet!

Och det första vi gjorde var att ta en tur ut på Vättern.

Även lilla Doris var med i sin rosa flytväst.

Snickaren satte vi i fören på båten!

Och jisses vad det blåste kalla vindar!

Så vi stannade till på en liten strand i hopp om att undkomma vinden… men det blev en fika, och lite bad för barnen innan vi beslutade oss för att åka tillbaks till hamnen.

Och när vi åkte hemåt, så hade vinden tilltagit i styrka… och det gick ganska stora vågor vilket resulterade i att Flisan somnade och vi andra försökte att undvika att bli blöta.

Väl i land, tog vi oss till centrum som ligger ett stenkast från hamnen och åt en god lunch och strosade bland alla söta kullerstensgator och vackra gamla hus. Kikade runt i butiker och satte oss och tog en glass, innan vi tog en promenad hem till P och blev bjudna på en riktigt god middag. 

En riktigt fin dag<3

Och idag vaknade vi upp till strålande sol men iskalla vindar. Alltså när ska det sluta blåsa egentligen… det har snart varit blåsigt i ett års tid! Och blåst som är det absolut värsta jag vet! Lite vindpustar gör mig inget.. men blåst, NEJ!

Trots denna blåst fick vi i alla fall besök vid 11- tiden av vänner som kom och badade och hade poolhäng. Det slutade dock med att vi fick kura ihop oss inne i hörnet på poolområdet för att försöka undvika den kalla blåsten.

Och dagens tips kommer här i form av denna söta skapelse och denna eleganta kreation.

Och hur fin var inte denna!?

Önskar er en fin kväll<3 

Kram Nathalie

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.