Villa Sjöliden

High life!

innehåller annonslänkar

Hej på er<3 

Idag har vädret verkligen varit förvirrande… ena stunden sol och andra stunden regnskurar så att det bara dånade på taket.

Fick med mig två rastlösa barn ut i skogen en liten stund för lite svampplockning! Och visst fann vi lite av det gula guldet… och det gick finemang tills Alicia fick hela benet fullt med pissmyror och bestämt med tårarna rinnande ner för kinderna ville tillbaks till bilen. Ganska förståeligt ändå, då det gör sjukt ont med pissmyror!!!

När vi kom hem drog vi igång ett litet bak medans regnet stod som spön i backen!

Men nu på kvällskvisten klarnade himlen upp och solen pressade sig äntligen fram och tryckte bort dom regntunga molnen. Barnen passade då på att ta sig ett dopp!

Älskar Alicias bikini som ni hittar på REA här. Och är så glad att jag även hittat detta superfina bikinimärke till Alicia. Tycker annars att det har varit svårt att i år hitta fina badkläder till dom små.

Och imorgon ska vi ta med oss våra tre bustroll till veterinären, då det är dags för deras första vaccination.

8 veckor gamla… och så HIMLA busiga!!

Så som ni förstår så är det high life här hemma, då vi mestadels får springa och jaga kattungar som lyckats rymma från sin inhägnad. Tänk vilken tur att det bara blev tre… haha!

Men hörrni… vi fortsätter även idag att kika på lite grymma erbjudanden.

Och ni hittar bland annat dessa gobitar…

Klänning, kjol, byxor, kjol, klänning, topp

Är så galet sugen på denna och denna!

Önskar er en fin kväll<3 

Kram Nathalie

 

 

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Marie

    Jättefin bikini klickade upp länken, ska kika. Oh härlgt att de kunde bada, det tjatar vår tös om varje varje dag, men vi har ingen värme här