Att agera barnmorska på min födelsedag! – Villa Sjöliden
Advertisements
villasjoliden

Villa Sjöliden

Att agera barnmorska på min födelsedag!

Innehåller annonslänkar

Hej på er! 

Jaha… då blev det tyst här inne i ett par dagar igen. Det har nämligen varit minst sagt full rulle här hemma.

Vi har en grannkatt som springer och är hemma hos oss titt som tätt (ägaren vet om detta och är ok med det). Den senaste tiden har katten blivit hyfsat rund om magen och det visade sig att hon väntade kattbebisar.

Natten till fredagen blev jag väckt av att katten hade värkar… och jag som minst sagt varit lite små stressad över att veta att hon förmodligen skulle komma att föda här hemma hos oss for upp som ett skott och väckte Snickaren.

Snickaren sprang ut i vårat uthus och hämtade in “bolådan” som vi haft ute i boden ifall hon skulle börja föda när vi inte var hemma på dagarna. Katten for in med ilfart i lådan och födde fram tre små söta bebisar.

Och vet ni? jag var tvungen att sitta bredvid henne hela tiden under värkarbetet… för reste jag mig upp och försvann ur sikte så skrek hon efter mig tills jag var på plats igen. Hur gulligt är inte det?… att få vara med och hålla tass!

Så nu ligger hon mest i sin “bolåda” och låter sina små bebisar dia.

Här har ni en av dom tre små sötnosarna<3

Och vet ni… till råga på allt, så kom dom små på min födelsedag…. vilken present va!?

På förmiddagen efter att på natten/ tidig morgon (04,30) ha agerat “barnmorska” var jag hyfsat trött. Men jag och barnen tog oss en tur in till grannstaden och mötte upp barnens morfar med familj för lite födelsedagsfika. Mysigt!

Milian och Alicia med sin moster CajsaStina.

Och förutom detta kom J på besök för att installera i ordning allt i pumphuset medan Snickaren fortsatte med planket runt poolen.

Hur fint!? Nu ska det bara bli kritvitt… vilket innebär ett par målningar! Sedan ska belysningen kopplas in!

Och nu har vi äntligen fått veta att linern (duken) till poolen kommer sista veckan i maj… vilket är SNART! Så första veckan i juni kommer vi förmodligen ha vatten i poolen.

Och så klart blev jag firad av min fina lilla familj,

Först med blommor och blader….

Sedan med en vääääldans fin present! Nämligen denna fina solsäng. Dock fanns det bara 1 kvar i lager… så vi får vänta på dom andra tre!

Annars så har denna helg gått åt att plantera lite fler grödor i köksträdgården. Idag blev det dill och grönkål. Och nu börjar det klia riktigt mycket i fingrarna på att få ut resten av odlingarna så som gurkor, tomater, melon, chili och majs i pallkragarna och växthuset. För nu börjar jag komma till en punkt när det börjar bli jobbigt att ha alla plantor inne… vi pratar även pelargoner, afrikanska liljor, citrusträd osv. Hoppas verkligen det blir lite mer värme i luften SNART!!

Det känns som att man inte är riktigt van med att maj månad brukar vara så här kylig som den har varit hittills. Både förra året och året innan dess fick vi några veckor “högsommar” redan i maj… man har helt enkelt blivit bortskämd!

Och dagens tips kommer här…

Kjol, sandal, linneskjorta, scarf, örhängen och klänning.

Och slutligen vill jag påminna om att ni har upp till 25% på hela sortimentet här inne.

Önskar er en fin söndagkväll<3 

Kram Nathalie

 

 

 

 

 

 

 

Advertisements
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
villasjoliden

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.