Villa Sjöliden

Efter flera dagars tystnad…

Innehåller annonslänkar

Go kväll bästa ni<3 

Här inne har det varit tyst i flera dagar nu… och jag ber om ursäkt för det. Ni vet…. livet och orken kan liksom komma emellan ibland. Det är ganska svårt att ställa om sig efter 5 veckors permittering till att börja jobba hela veckor. Därav har jag minst 4 av 5 dagar somnat när barnen har lagt sig. Men nu är första veckan gjord, och jag hoppas därmed att kroppen har börjat att vänja sig igen.   

Idag vaknade vi upp till ett riktigt ruskväder… grått, blåsigt och regnskurar.

Jag har passat på att storstäda huset eftersom det verkligen såg ut som en tornado härjat runt här hemma i veckan.

Bästa känslan när man är klar och allt känns tipp topp igen!

I veckan såg jag att det kunde bli snöblandat regn och kyligare väder som drar in över vårat avlånga land. Usch… jag vill ha sol och värme! Men jag tog i alla fall och täckte över alla tre pallkragarna för säkerhetsskull.

Och i växthuset har det tillkommit lite krukor med hortensior. Mina hortensior som stod inne i glasrummet har fått flytta ut hit! Dock fick jag täcka dom med fiberduk eftersom solen bränner på bladen fort!

Och runt poolen har Snickaren börjat få upp planket som tar bort insynen från grannar och bilväg. Det kommer bli riktigt fint när det blir klart!

Och under pooltaket var det riktigt varmt och skönt. Perfekt när det kommer kyliga vindar tyckte Alicia!

Fy bubblan vad jag längtar tills linern (poolduken) kommer på plats! Hoppas verkligen att den kommer nu i Maj så att vi hinner värma upp poolen.

Ja som ni ser är det full rulle här hemma bland odlingar och poolbygge!

 Hörrni, idag tänkte jag tipsa er om erbjudandet att göra en fotobok till era nära och kära (perfekt studentpresent eller till någon som sitter hemma i karantän och behöver muntras upp).

Ni får nämligen just nu 50% på alla fotoböcker med 24 sidor med koden: FOTOBOK2020

Alltså istället för att betala 319kr så betalar ni just ni 159,50kr!

Sedan måste jag slutligen rekommendera er att kika in till Ellos som har upp till 40% rabatt på en massa saker! Bland annat dessa som såg grymt sköna ut!

Önskar er en fin kväll<3 

Kram Nathalie

 

 

 

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.