Villa Sjöliden

Att börja jobba igen och supertips!

Innehåller annonslänkar

Gokväll bästa ni<3 

Idag blev det ytterligare en heldag ute… ja förutom att vi fick fly in snabbt som bara den några gånger på grund av några riktiga hagelskurar och åskmuller. Man blir ju helt galen på detta väder…!

Nu har jag i alla fall sått vårlök, sallad, rädisor och bondbönor (under fiberduk) i ena pallkragen. Sedan är det bara majsen kvar… dock måste det verkligen vara frostfritt innan den kan sättas ut, så det får vi vänta med ett tag till! Men jag skulle ljuga om jag sa att jag egentligen bara vill häva ut alla förodlade växter på deras respektive plats.

I växthuset har det planterats lite kryddor… alltid lika fräscht!

Även mina hortensior som vuxit i en rabatt ute i trädgården har nu fått tagit plats i krukor tills jag vet vart jag vill ha dom. Men gissar att dom kommer att få pryda pooldäcket.

Och här kommer äntligen en bild på vårat SUPERSNYGGA pooltak som äntligen kommit på plats!

Vi är så otroligt nöjda med att det är så slimmat, lågt och med klarglas!

Och Snickaren kämpar på med trall och pergola… Och hjälp, ja det vill han INTE ha… utan här kommer pedanten i honom in då han vill ha det på sitt eget sätt. Men 120 kvm trall lägger man inte på en helg direkt!

Imorgon drar jobbet igång igen efter att ha varit hemma (permitterad) i… ja hur länge blir det… 5 veckor!? Galet… men ändå har det gått väldans fort på något sätt. Men skönt att få komma tillbaka till lite rutiner och att få träffa alla kollegor. Det kommer även bli väldigt spännande att se vad företaget som jag jobbar på har kommit fram till för förhållningsregler (när man står i full produktion). Munskydd är väl kanske det jag kan komma och tänka på… men ett acceptabelt avstånd mellan varandra ska bli spännande att se hur dom löser, då vi i många situationer jobbar ganska tätt tillsammans.

Men nog talat om det… för här kommer dagens supertips…

Såg nämligen att det just nu är 30% på ett av mina favoritmärken när det kommer till smink.

Denna och denna använder jag dagligen eftersom det ger en fantastisk lyster!

Sedan har jag ytterligare en produkt som är galet härlig och just nu nedsatt med 20% rabatt. Denna använder jag flitigt nu under sommarhalvåret. Underbar och med ett naturligt resultat!

Nej nu MÅSTE jag gå och lägga mig och jag ska orka upp när klockan ringer 05.30 imorgon bitti!

Sov gott bästa ni<3 

Kram Nathalie

 

 

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.