Villa Sjöliden

Endless summer!

Innehåller annonslänkar

Go kväll kära ni<3 

Idag har jag känt mig riktigt seg och trött största delen av dagen! Hela familjen kom i säng sent igår och Alicia bestämde sig för att det var dags att vakna redan vid klockan 08 i morse. Jippi! Så jag kan säga att jag har haft och göra med två trött barn idag… underbart!

Idag tänkte jag att vi skulle ta oss en till på mina övervintrade hortensior som jag plockade fram i glasrummet för lite mer än en månad sedan,

Första bilden är när dom togs upp från vinterförvaringen.

Och nu kan jag säga att dom gror för fulla muggar! Dom har till och med börjar blomma!

Sorten som jag har heter Endless summer och är en sort som är så himla tacksam! Den blommar på både fjolårsskotten och årsskotten… så man ska aldrig klippa ner den, utan bara ta bort det överblommade fnaset, Och det bästa är att den klarar riktigt låga temperaturer!

Även tomatplantorna (som nu har tagit över glasrummet helt och hållet) växer så det knakar!

Så just nu kan man bara se en liten skymt av sjön utanför fönstret! Men dom har till och med börjar att blomma.

Som jag skrev i ett tidigare inlägg så använder jag alltid våran lokala blomsterhandlares egenkomponerade urnjord som är ordentligt gödslad. Detta gör stjälkarna grova!

Dagens supertips hittar ni här inne idag… 25% på all inredning!

Och här inne hittar ni riktigt bra priser just nu… bland annat 25% på alla solglasögon!

Önskar er en härlig lördagskväll<3

Kram Nathalie

 

 

 

 

 

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.