Villa Sjöliden

Dagens projekt blev till och med klart!

Innehåller annonslänkar

God kväll kära ni<3 

Oj vilket fullkomligt strååålande väder vi haft idag!

Jag och barnen har varit ute i det fina vädret största delen av dagen. Och dagens projekt blev till och med utfört… kors i taket!

Olivträd, clementinträd planterades ner i krukor och fikonträdet (ni ser några gröna spretiga pinnar bakom alla andra grönt frodiga träd) fick sig en ny kruka med ny fräsch citrusjord.

Och jag kan i alla fall konstatera att humlorna ÄLSKADE clementinträdet! Bra där… slipper jag springa runt med en pensel och pollinera trädet för egen maskin!

Barnen fick även lite kusinbesök på förmiddagen och lekte och donade med allt möjligt! På eftermiddagen hörde min lillasyster av sig och hörde om vi inte skulle med ner till Askersund för att ta en glass i hamnen. Mysigt, gott men kallt! I Askersund blåste det väldigt kallt till skillnad mot hemma.

Och stackars Snickaren… ja, han har kämpat på med trallen hela långa dagen. Från tidig morgon till sen kväll! Med endast en liten snabb fikapaus och lunchpaus! Men det blir så HIMLA fint! Ska visa er lite bilder nästa vecka! Dock vägrar han att ta emot hjälp från någon av oss… då han vet hur han vill ha det rent estetiskt, och vill därav INTE att någon annan ska lägga sig i!

Aaa, ganska så frustrerande ibland, då man känner att man vill hjälpa till för att kanske underlätta något… men jag får väl se det som att mitt jobb är att underhålla barnen istället. Då får han jobba ostört och få det som han vill;)

Jag kan säga att det minst sagt börjar att klia i mina inredningsfingrar när jag ser att trallen börjar komma på plats. Sedan får jag försöka att bromsa mig själv genom att påminna mig om att varken planket, staketet eller pergolan är byggd eller målad ännu!

Får istället flytta runt och testa lite nya konstellationer här inne istället;)

Idag blir dagens tips att kika in här då dom har 40% rabatt på sina bästsäljare! Funderar själv på att knåpa ihop en sådan här till mina far och morföräldrar… då jag verkligen tror att dom skulle uppskatta det i dessa karantäntider. Förstå vad tråkigt att bara sitta hemma och inte få träffa barnbarn och barnbarnsbarn!

Hoppas att ni också haft en fin dag<3 

Kram Nathalie

 

 

 

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Birgit

    Du verkar ha så gröna fingrar. Tror du jag kan plantera ut mina luktärter i odlingslådorna nu. Bor i örebro

    1. villasjoliden

      Hej Birgit!
      Man brukar säga att man ska plantera ut luktärtorna när risken för frost är över.
      Så jag skulle nog vänta en stund om jag vore dig… för säkerhetskull:)
      Kram Nathalie