Villa Sjöliden

Snart har vi ett poolområde!

Innehåller annonslänkar

Hej på er raringar!

Långfredag och idag har det verkligen varit strååålande väder ute. Nästan hela familjen har varit ute hela långa dagen tillsammans.

Snickaren har varit ute i trädgården och snickrat på trallen sedan tidigt imorse, när jag och barnen fortfarande låg och sov till långt in på eftermiddagen.

Och nu mina vänner är det inte mycket kvar tills vi kan börja ”lägga” tralldäcket!

Och vet ni… jag tror att jag är ganska så klar med hur jag vill att det ska se ut runtom poolen nu… Vi kommer köra på ett vitt plank upp mot vägen (Långsidan till vänster på bilden) som även kommer fortsätta på poolens bortsida (enl bilden). Ner mor sjön och växthuset kommer det bli ett vitt lägre ribbstaket.

I hörnet (där ni kan se Milian på bilden) kommer pergolan stå. Och jag har ju velat framåt och tillbaka om vi ska ha vit pergola eller svart pergola… men nu tror jag bannemig att vi kanske kör på en mörkt oljad pergola helt i träfärg. typ liknande denna färg fast kanske lite mörkare ändå.

(bild från pinterest)

Nu kommer det ju inte riktigt att se ut som på bilden eftersom vi kommer ha glastak, böljande vita ”gardiner” och inte alls lika hög som den på bilden. Men jag ville i alla fall visa er tanken med vitt och mörkt trä. Tror det kan bli bra, med tanke på att jag tänkt mig en utomhusdusch med samma mörka träslag som pergolan kommer ha infällt i det vita planket.

Något i liknande stil som denna…

(Bild från pinterest)

Tror det kan komma att bli riktigt snyggt… men jag har inte bestämt mig ännu;)

Och utomhusduschen har vi mestadels tänkt ha så man kan spola av gräsiga fötter.

Jag börjar med andra ord få en klar bild hur jag vill ha det! ÄNTLIGEN!

Vet ni… idag blir mitt tips till er denna galet snygga topp och denna fina kjol som jag faktiskt var och hämtade ut på posten idag!

Önskar er alla en riktigt fin kväll<3 

Kram Nathalie

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.