Villa Sjöliden

Vi alla har ett ansvar! Och ett jobbigt i-landsproblem…

Innehåller annonslänkar

God morgon kära ni<3 

Vad konstigt allt känns just nu… statsministern har hållit tal till hela nationen under gårdagen vilket jag tyckte ha gjorde riktigt bra! Nu har vi alla ett eget ansvar att ta denna pandemi på största allvar och följa dom restriktioner som sätts upp så vi kan skydda alla riskgrupper och underlätta för våran helt FANTASTISKA sjukvård som redan nu börjar gå på knäna!

På min mammas jobb (IVA Örebro) rustar man upp för ett kommande kaos… där man vet att personalen inte kommer att räcka till när trycker blir som störst och därmed kanske får jobba dubbla pass. Vilket dom i Stockholm och Nyköping redan gör! Vilka hjältar! All heder åt sjukvården som gör allt som står i deras makt för att rädda liv! <3

Helt galet vad detta virus ställer till det på alla plan världen om. Det trodde jag verkligen INTE när man började prata om coronaviruset i januari. Det trodde nog ingen!


Men för att tala om något mer positivt så var gårdagen helt magisk! Vilket väder! Och det ser ut att bli minst lika fint idag.

 

Hela familjen var ute i stort sätt hela dagen och grejade med olika saker… förutom Snickaren som kämpade på med bygget runt poolen.

Så här ser det ut just nu… och nästa helg är det dags att forma trappan som ska bli på poolens kortsida. Kul att det händer så mycket nu!

Men jag har ett riktigt i-landsproblem just nu… jag velar hit och dit om jag ska ha svart staket och pergola runt poolen eller vitt. Jag väger för och nackdelar mot varandra, men kommer ändå inte fram till hur jag vill ha det! Detta är INTE vanligt när det kommer till just mig… jag ser ofta en tydlig bild framför mig hur jag vill ha mina projekt. Men INTE här!

Så hjälp mig snälla ni, vad skulle ni ha valt? Ska tillägga att vårat hus är vitt med svart tak.

Något som i alla fall är givet i anslutning till pergolan… vara sig det blir svart eller vitt är en sådan här pjäs!

Tror även jag vill ha liknande solstolar som dessa.

Ja ni… riktiga i-landsproblem eller vad säger ni? I alla fall i dessa mörka tider!

Samtidigt tror jag det är bra att få chansen att fokusera på något som är positivt för en själv också… Ja ni, många tankar snurrar.

Nehepp, nu väntar en spännande dag på jobbet då vi får reda på mer angående våran kommande permission,

Önskar er alla fina läsare en väldigt fin dag<3 

Kram Nathalie

 

 

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Anna

  Ja, det har vi verkligen… Jag jobbar hemifrån nu för jag är riskpatient och tänker att det är viktigt att jag förslker hålla mig frisk så jag inte blir en belastning för vården. Men man vet ju inte vad minsta lilla är, har jag ont i halsen eller inbillar jag mig bara..?
  MEN jag håller med, vi får fokusera på det som är gott och ett som är säkert är ju att våren är på väg!! Yay!!
  Ha en fin kväll:-)
  Ps: svårt att se det med, vet inte om det blir för hårt med svart staket..? Fast å andra sidan betydligt mer praktiskt. Ja, kanske svart och med mycket detaljer i korg som mjukar upp mot staketet.
  Kram Anna

  1. villasjoliden

   Ja precis, du får vara extra försiktig<3 Ja man känner allt efter lite extra just nu i dessa tider… men är ju jätte nervös!
   Ja men visst är det ändå härligt att våren kommer med full fart nu… tur det, tänker jag! Tänk om denna karantän hade varit mitt i vintern.
   Ja det är jätte svårt det där. Jag har nog ändå kommit fram till att det får bli vitt (eftersom jag ändå är rädd att det kommer bli för mörkt.)
   Önskar dig en fin dag kära du<3
   Massa Kramar