Villa Sjöliden

När tankarna på allt elände försvinner en stund!

Innehåller annonslänkar

Hej fina ni<3 

Ååååh vilket härligt väder… vårfåglarna kvittrar för fullt, knappt någon vind och var enda granne är ute och grejar i sina trädgårdar. Hur härligt!?

Jag och barnen passade på att ta tag i vårat vildvuxna jordgubbsland och rensade bort all gammal halm och klippte bort alla långa torkade revor. Jag vet att detta skall göras på hösten egentligen… men det blev liksom inte av förra året.

Jag hade i alla fall den bästa hjälpen!

Den ena hjälpte till att kratta och den andra att bära! Dessa små älskar att vara med och hjälpa till att greja i trädgården. Speciellt Milian! Han kommer bli en riktig arbetsmyra tror jag!

Och efter att jordgubbslandet blivit fint slog jag mig ner här i solen, med ett glas cola zero för att skriva till er! Det kan ju inte bli så mycket bättre!

Snickaren håller på för fullt att regla upp för pooltrallen. Och det blir såååå stort! 120 kvadrat trall!

Tänk vad härligt det är när vädret är på topp och man kan vara ute och påta i trädgården… då försvinner liksom tankarna på allt elände runt omkring.

Och imorgon är det dags för den sista jobbveckan att dra igång innan permitteringen på 60% träder i kraft. Det känns väldigt konstigt må jag säga… men samtidigt skönt att dom kan göra så istället för att varsla. Och skönt att det kom nu, och inte mitt i vintern så man kan vara ute med barnen och greja när man går hemma.

Och hörrni…. idag är det sista dagen då ni erhåller 25% på alla toppar och all denim här inne med koden TREATME. Det finns otroligt mycket fint att fynda!

En av mina favoriter är denna som finns i många olika färger och är ett sådant där bra att ha plagg!

Önskar er en superfin dag <3 

Kram Nathalie

 

 

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.