Villa Sjöliden

Pigg!?

Innehåller annonslänkar

God kväll bästa ni<3 

Idag startade jobbveckan efter ett par dagars vab med en timma övertid. Klockan ringde redan klocka 04.40, och tro det eller ej… Jag var pigg! Och har känt mig pigg hela dagen!?

Efter jobbet åkte jag förbi apoteket för att köpa lite nässpray till Alicia… och alltså det var heeelt sjukt. Nog för att jag har läst att folk hamstrar värktabletter… men alltså, hyllorna gapade verkligen tomma! Var sedan på ica… och det var samma där. Galet!!

Nu är jag hemma tillsammans med min älskade familj och sitter och lyssnar när Snickaren tålmodigt spelar ett mattespel tillsammans med båda barnen. Här ska tilläggas att spelet är från 7 år… Ja ni fattar! Men här ska faktiskt Snickaren ha en eloge… för han är lugn och saklig och går ner på barnens nivå i sina förklaringar. Något jag själv ALDRIG skulle ha tålamod till, I alla fall inte när det kommer till mattematik;)

Idag passade jag på att fylla på förrådet med några favoriter från Lyko (som fortfarande har 15% på nästan allt)

Highlighter, Solpuder/ rouge, Anti-rynk concealer

Sedan fick jag hem denna idag vilket ska bli väldigt roligt att prova, då den till och med är utsedd till vinnare av Beauty awards! Ni vet ju sedan innan att jag älskar denna och denna från samma märke!

Och förutom dessa skönhetsfavoriter så har jag så klart letat upp några härliga modenyheter år er…

Kjol (bubbleroom), Klänning (bubbleroom), Byxor med hög midja (nakd), Klänning (nakd), Linne (bubbleroom), Klänning (bubbleroom)

Sedan hittade jag denna som jag tyckte var så sjukt stilig och elegant! Visst var den fin!?

Önskar er en fin kväll<3 

Kram Nathalie

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.