Villa Sjöliden

Att tänka på när man ska välja ny matta!

Innehåller annonslänkar

Hej på er! 

Efter helgens depp- attack som jag skrev om igår, så känns det idag mycket mycket bättre!

Det är konstigt det där, hur man ena sekunden kan må så dåligt att man är färdig på att kasta in handduken och i nästa sekund är livet ganska så fint ändå!

När dom ”bra” dagarna väl kommer så gäller det att suga i sig energi, för att orka när dom ”mindre bra” dagarna kommer på besök.

Att kastas mellan svart och vitt är ganska så dränerande många gånger.

Älskar våran stora måttbeställda matta som vi har i glasrummet. Den är så himla mjuk och go… och vet ni… jag har nu hittat 3 helt UNDERBARA mattor som även dom är stora.

Den första mattan är en riktigt fluffig matta som skulle göra sig väldigt fin till tv-rummet!

Dom andra två mattorna är bara sååååå fina! Kolla in dessa skönheter! Skulle passa fint under matsalsbordet i glasrummet!

Men det här med mattor kan faktiskt vara riktigt svårt att få till! Och oftast är det ju en väldigt kostsam investering som man får dras med i många år.

Ett generellt tips att tänka på är att om man köper en matta till köks/ matsalsbordet så skall man tänka på att stolen ska stå placerad på mattan även när man drar ut den.

En annan regel är att en matta som är placerad under en soffgrupp, så ska en bit av mattan placeras under soffan. Och resten av alla sittmöbler ska helt eller delvis stå på mattan.

Och dagens modenyheter och inspiration kommer här och här. Hur fina!? och så härligt med färgerna!

Önskar er en fin måndag<3 

Kram Nathalie

 

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Monica

    Skönt att det känns bättre igen. Är du kanske som jag väldigt påverkad av fullmånen? Mår ofta oförklarligt dåligt dagarna innan månen blir full…..