Villa Sjöliden

Att starta dagen tidigt!

Innehåller annonslänkar

God morgon bästa ni<3 

Här startade dagen tidigt idag för hela familjen. Tror bestämt vi alla var uppe vid 7 snåret. Och vet ni… det var helt underbart. Ingen morgon tv, utan vi alla satte oss i glasrummet där snickaren tänt en värmande brasa medans solens strålar pressade sig in. Ni vet det där underbara morgonljuset… ÄNTLIGEN!

Den känslan som infinner sig när brasan sprakar, samtidigt som man blickar ut över sjön som fått sig en tunn isskorpa. Den är faktiskt ganska oslagbar! Här ute hämtar jag andan… tankar energi och blir hel igen!

Ser nu att molnen börjar att hopa sig över himlen, så jag är väldigt tacksam att jag fick ett par timmar med blå himmel och sol.

Just nu är Milian och Snickaren iväg och tränar fotboll. Efter träningen kommer Milian ha med sig en klasskompis hem. Känns så himla roligt att Milian kommit upp i den åldern där intresset för att leka kompisar börjat komma. Och i ärlighetens namn är det nästan mer lugnt i huset när han har vänner på besök. I alla fall inget bråk och tjafs mellan syskonen, som det annars ständigt är;)

Jag ska även försöka hinna med att uträtta en massa ärenden under dagen. Inga speciellt roliga ärenden… utan helt enkelt sådana där ”måste” ärenden.

Idag har jag hittat några riktigt fräscha godbitar åt er…

Klänning, bralette, topp, skjorta, klänning, blus (nakd)

Sedan måste jag bara visa er denna fantastiska (docka alldeles för dyra) outfit! Men hur fin!?

Och inne hos Lindex får ni idag 20% på alla damplagg om ni anger koden ww2009

Önskar er en fin söndag<3 

Kram Nathalie

 

 

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.