Villa Sjöliden

Att snart leva i en djungel!

Innehåller annonslänkar

God kväll kära ni<3 

Idag blev det minst sagt en lugn dag vill jag lova! Inte många knop gjorda här hemma, vilket faktiskt var riktigt skönt! Ibland händer det faktiskt att både kropp och huvud samspelar och säger samma sak, vilket annars inte är jätte vanligt i mitt fall;)

Men det bästa av allt var att jag hann med att så dom flesta av mina fröer!

Hur härligt!? Snart kommer glasrummet dofta tomat och jord!

Jag brukar faktiskt sätta mina fröer redan i januari månad… men efter ett par år så har jag lärt mig att om jag INTE vill ha en riktigt högväxande djungel här inne, så kan det vara bra att hålla sig några veckor till;)

Förra året blev det som många av er vet första gången jag odlade i ett eget växthus. Ett växthus som jag ärvt av min älskade farmor och farfar, och som är lika gammalt som jag är! (31 år!!!) Hur sjukt?

Och något som jag verkligen ska fortsätta att odla är cantaloupemelon… alltså, dom blev så magiskt goda!

Och premiär blir att försöka sig på chilipepparn padron som är fantastiskt god att steka/ grilla och häva på olivolja och flingsalt på. MUMS!

Och om någon månad… ja då ska odlingen utökas med majs och lite fler gurksorter. Måste även se till att få upp mina hortensior från vinterförvaringen i källaren.

Idag mina vänner tänkte jag tipsa er om en sak som jag har gått och blivit helt och hållet beroende av… något som jag använder dagligen och som har en fantastisk doft. Jag talar naturligtvis om denna underbara produkt. Och har ni inte provat den… GÖR DET!

Slutligen tänket jag visa er en riktigt snygg outfit som både funkar till vardags som till fest beroende på skor. Vill man köra på en mer vardaglig look, så varför inte ta på sig ett par snygga sneakers!

Kavaj (ellos), topp (ellos), byxor (ellos), diadem (gina tricot), skor (ellos), armband (ellos)

 

Önskar er en riktigt fin kväll och en grym start på morgondagen<3 

Kram Nathalie

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.