6-års kalas och recept mot trötthet! – Villa Sjöliden
villasjoliden

Villa Sjöliden

6-års kalas och recept mot trötthet!

Innehåller annonslänkar

God kväll bästa ni<3 

Hej och hå, så var denna helg över i ett svep! Jag känner lite att jag inte riktigt hinner med livet just nu… dagarna, veckorna, månaderna, och för att inte tala om helgerna bara far förbi.

Idag hade vi i alla fall 6 års kalas här hemma för våran Milian som på alla hjärtans dag fyllde år. Och idag var det kalas med släkten, och Milian hade önskat sig denna underbara chokladkaka. Och har ni fortfarande inte provat denna… så gör det! Inte för söt, och alldeles perfekt! Och godast blir den om den får stå ett dygn i kylen innan man äter den!

Denna gång, dekorerad med jordgubbar… mums!

Och har man en 6- årig chokladälskare i familjen är chokladbollar ett måste!

Och så klart dom mest fantastiska cake popsen i ett annat utseende! Denna gång (istället för strössel) ringlade jag lite mörk choklad över dom, Detta tyckte jag blev riktigt snyggt och effektfullt!

Milian och Alicia ville sitta vis sitt egna lilla bord på kalaset… och Milian skulle prompt duka själv!

Och eftersom vi har en fotbollsälskande kille… så skulle det så klart finnas lite fotbollsballonger i alla fall (i väntan på det riktiga fotbollskalaset).

Och strax efter att alla gäster lämnat kalaset, var det dags att snabbt byta om på Alicia och bege sig mot dansstudion i grannkommunen. Och alltså jag var bombsäker på att fönsterrutorna i väntrummet på dansstudion skulle krasa sönder… det blåste verkligen storm utanför fönstren och en stor ek som står placerad några meter från byggnaden piskade med sina kala grenar mot fönsterrutorna, GALET!

Är det något jag verkligen ogillar så är det blåst… ja, jag till och med avskyr det! Och just nu, enligt SMHI så verkar det tyvärr som att stormarna kommer avlösa varandra ett tag framöver:/

Och hörrni… jag hör att var och varannan person pratar om hur trött man är just nu! Och jag råder er till att börja med dessa och dessa!

Och dagens tips… ja det blir helt enkelt att spana in denna skönhet!

Önskar er en väldigt fin söndagskväll<3 

Kram Nathalie

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
villasjoliden

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.