Villa Sjöliden

Att vara mamma till en 6-åring!

Innehåller annonslänkar

Hej på er!

Igår efter jobbet var det dags att åka hem och fira våran älskade 6- åring! Milian och Alicia hade varit hemma med Snickaren hela dagen eftersom Alicia var hängig. Så ni kan ju tänka er att få väääänta hela dagen på att få öppna paket… tortyr!

Våran kloka, älskade pojke som vi älskar oändligt mycket<3 Och JAG är just nu mamma till en 6-åring… Jag minns så tydligt när jag själv var just 6 år. Det kan nog vara just den åldern som man börjar minnas tillbaka med tydlighet…

Så direkt när jag kommit hem från jobbet så sprang Milian till sin hög med paket och började öppna. Och jag tror det mest populära blev nitendo wii! Och egentligen, om man ska hårdra det… så var det nog Snickaren som var mest uppspelt;) För det tävlades hej vilt resten av kvällen!

Så idag, lördag blir det mestadels förberedelser inför morgondagens kalas med släkten. Det blir rätt så intensivt att ha två barn som fyller med två veckors mellanrum;)

Och idag tänkte jag att vi skulle kika lite på vårens snyggaste nederdelar… alltså kjolar och byxor!

Mönstrad kjol (nakd), Beige kjol (bubbleroom), Möntrad kjol (ellos), Satin Kjol (bubbleroom), Blå Kjol (bubbleroom), Leopardmönstrad kjol (ellos)

Just denna längd på kjolarna ovan tycker jag är den allra finaste! Längden gör att kjolarna både går att klä upp och klä ner beroende på skor.

Hittade även denna (just nu på rea) som jag tyckte var riktigt fin!

Och i byxväg hittade jag dessa som föll mig mest i smaken…

Culottes (bubbleroom), Blå kostymbyxa (bubbleroom), Rosa kostymbyxa (nakd), Beige byxa (bubbleroom), mjuk svart kostymbyxa (bubbleroom), Smutsblå byxor (bubbleroom)

Önskar er en fin lördag<3 

Kram Nathalie

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.