Bacillernas tid och lite nytt i garderoben! – Villa Sjöliden
villasjoliden

Villa Sjöliden

Bacillernas tid och lite nytt i garderoben!

Innehåller annonslänkar

God kväll bästa ni<3 

Den underbara känslan i kroppen (förutom bacillerna då) som jag skrev om i förra inlägget lever kvar och växer sig starkare för varje minut som går! Den här känslan kan ingen ta ifrån mig, vilket känns himla skönt!

Imorgon är det dags att återgå till vardagsrutinerna igen, vilket känns skönt! Fick dock höra på förskolan idag när jag hämtade Alicia att det (på lilla avdelningen) går magsjuka! PANIK! Nu går inte Alicia på lilla avdelningen, men på mornar och eftermiddagar är dom tillsammans med varandra… så nu *peppar* *peppar* hoppas och ber jag till högre makter att vi slipper dra hem denna vidriga sjuka också! Nu råkar ju jag tyvärr veta att Alicia älskar dom små söta barnen på “lilla” avdelningen och mer än gärna kramar och bär runt på dom. Gaaah! Så när vi kom hem fick båda barnen gå direkt in till badrummet och tvätta händerna, och efter det ta en lång dusch var.

Japp, som ni förstår är en av mina största fobier just magsjuka (vet att det kalls något?), men jag börjar tyvärr inse att det inte går att skydda sig mot det även om man försöker.

Medan barnen duschade stod jag och stekte pannkakor som barnen önskat till kvällsmat och tittade ut över den otroligt vackra eftermiddagshimlen.

Annars så verkar förkylningen på Alicia har tagit fart igen (alltså det tar aldrig slut!!) och vi får hoppas att det inte blir så långlivat denna gång och att vi slipper vab igen. Dessa februarimånader alltså… vet inte om jag ska skratta eller gråta!

Som jag börjar längta till ordentlig vår och sommar nu!

Och idag passade jag på att beställa hem dom sista fröer som ska för- sås inne i glasrummet snart! Kom även på att det verkligen är hög tid att plocka upp pelargoner och hortensior som jag vinterförvarar i källaren, och väcka dom till liv! Men jag väntar tills helgens kalasande är överstökat… det blir liksom lite trångt;)

Och dagens nyhetsspaning hamnade på dessa…

Topp, klänning, blus, byxor, väska, spetsblus

Och vet ni, idag gjorde jag slag i saker och beställde hem denna och denna.

Och när jag kikade i brevlådan idag låg detta plagg och väntade på mig… och om den var snygg!? JA, ännu finare i verkligheten!

Önskar er en fin kväll<3 

Kram Nathalie

 

 

 

 

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
villasjoliden

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Camilla

    Hej!
    Jätte fin bild på dig. Läser din blogg varje dag, mycket trevlig o många härliga tips osv…….
    Lycka till med din sjukdom, livet är verkligen ingen dans på rosor.
    Kram Camilla