Villa Sjöliden

Vet ni vad???

Innehåller annonslänkar

God kväll mina fina! 

Vet ni vad? Idag är jag på riktigt bra humör! Varför? Jo, ni förstår att för snart två år sedan åkte vi på en resa till cypern (Fig three bay) tillsammans med min pappa och hans familj. Vi hade bokat ett hotell som såg makalöst fint ut på bilderna och med all-inklusive. Vi alla var förväntansfulla eftersom ingen av oss tidigare besökt Cypern.. ja förutom pappas sambo, som var där i tonåren… Sedan var vi alla lite halv skeptiska till det här med all- inklusive, men tänkte ändå att det skulle bli det smidigaste med barnen.

Men vet ni, vi alla var helt mållösa efter att ha anlänt till hotellet. Galet fräscht, underbar mat (nytt tema varje dag), fantastiskt poolområde med en SÅ HIMLA BRA SNACKBAR, där det var fritt fram att hämta vad man ville ha under dagen… glass? Popcorn, wraps, hamburgare, nuggets, donuts fruktsallad, sallad… ja ni fattar! Helt galet! Och havet… som bara låg ett stenkast från poolområdet. Knall turkost vatten med en botten av den finaste sanden… Thailandsvatten! Vi alla var mållösa… och så himla glada att vi valt just detta hotell.

Och i helgen, ja då fick vi för oss att boka en ny resa till samman hotell… men nu tillsammans med ett par vänner som har barn i samma åldrar som oss! Så galet roligt!

Ni kommer till just detta hotell här!

Och visst är det så att livet känns lite lättare när man har något roligt att se fram emot… och vi som har hundra olika projekt igång här hemma just nu, kan behöva ta ett break och bara andas tillsammans med våra små troll och goda vänner.

Än så länge har vi inte berättat något för barnen, men vet att dom kommer bli överlyckliga eftersom dom tjatat om att åka tillbaka i två års tid!

Så idag tänkte jag att vi skulle kika på alla nyinkomna badkläder, som det snart börjar bli hög tid att titta efter. Ni vet… själv är jag bikiniholic och måste ta minst en ny bikini varje säsong!

Bikini, kaftan, baddräkt, bikini, mönstrad bikini och baddräkt

Och några som har riktigt fina badkläder, är & Other stories! Och denna bikini är jag galet sugen på!

Slutligen måste ni kika på denna fantastiska kreation! HUR FIN?!

Önskar er en fin kväll<3 

Kram Nathalie

 

 

 

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. villasjoliden

   Vi var också där för två år sedan och blev helt frälsta!
   Önskar dig en härlig kväll<3
   Kram Nathalie

 1. Lovisa

  Härligt att ha nått att se fram emot. Avbrott i vardagen för undervärk. Himla fint hotell nu blev man sugen på att boka nått. Kram

  1. villasjoliden

   Ja men visst är det så:) Bara det att få en liten paus från alla vardagliga bestyr är underbart!
   önskar dig en fin kväll<3
   Kram Nathalie