Villa Sjöliden

Vårnyheter och kontraster!

Innehåller annonslänkar

Hej på er godingar! 

Idag fortsätter vi med vab här hemma… idag känns det dock som att båda barnen är lite piggare, så vi håller tummarna att dom kan gå till förskolan imorgon,

Här hemma ska vi bara ta det lugnt och mysa… titta på film, äta någon god lunch och pyssla.

Men hörrni, igår… ja då var det verkligen vårkänslor delux! Solen strååålade in i huset…

Det ända negativa med strålande sol just nu är att man ser hur fruktansvärt skitiga alla fönster är! Men dom får allt vara skitiga en stund till…

Det känns nästan som att gräset redan börjar växa till sig!

Och idag vaknade vi istället upp till en tunt lager snö på backen! Kontraster… och jag känner att jag gärna skippar snön just nu, trots att det faktiskt bara är februari;) och jag vet att man får räkna med snö (aldrig nöjd)! Men nu när man äntligen fyllts av vårkänslor, så är det ganska jobbigt att ställa om sig till vinter-mood!

Idag är jag även lite smått nervös… jag ska nämligen träffa min psykolog imorgon, vi vet hon som gjort min adhd- utredning. Och nu är det dags att få det slutgiltiga resultatet av utredningen, och hur vi ska gå vidare.

Det känns så himla skönt… och jag är så himla glad att psykiatrin verkligen förstått mina problem och verkligen gått all in från första början för att hjälpa mig. Vet tyvärr att inte alla har den upplevelsen av psykiatrin… men jag ger dom hittills många plus!

Sedan kanske det kan bero på att jag har en ganska så god självinsikt, vilket jag lärt mig efter alla mina år i greppet av psykisk ohälsa, Som jag brukar säga, så blir man lite klokare och finner en större förståelse… och det är väl det lilla som är positivt med många år av psykisk ohälsa. Med andra ord inget ont som inte har något gott med sig!

Och idag min vänner, har jag letat upp ytterligare nyheter… och idag några riktigt fina (vill ha allt!!) …

Kjol (ellos), klänning (bubblerrom) klänning (bubbleroom), byxor (bubbleroom), klänning (ellos), sneakers (ellos)

Tog faktiskt själv och beställde hem dessa!

Kudde (newport)- kampanjpris!, duk (ellos), 4 pack linneservetter (ellos), ljusstake– äntligen finns den i silver! (newport), vitrinskåp (jotex), förvaringskorgar (newport), taklampa (ellos), vitrinskåp (jotex), bänk (jotex), korg (newport).

Önskar er en fin dag<3 

Kram Nathalie

 

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. MADDISENJ.SE - mode och föräldraskap

    Men så mycket fin inspiration du bjuder på, så mycket ha-begär på de där sakerna! Så fint ni har i fönstret också! Vi kör också vabb idag med men känns som att tjejerna är mycket piggare så det lutar åt förskola i morgon. Hoppas ni mår bättre och att besöket hos psykologen gick bra!

    1. villasjoliden

      Men tack snälla du<3
      Ja det märks verkligen att februari månad är kommen vad gällande vab.
      Hoppas ni mår bättre där hemma nu och önskar dig en fin kväll<3
      Kram Nathalie<3