Villa Sjöliden

Namnsdag, fyrhjuling och sista dealer!

Innehåller annonslänkar

God kväll kära ni<3 

Vilken otroligt fin dag att få vakna upp till! Knallblå himmel och strååålande sol… JA TACK! Och idag fick jag spendera morgonen tillsammans med båda mina barn. Detta börjar bli ovanligt på helgerna, då det alltid är en massa aktiviteter som ska hinnas med och vi nästan aldrig är hemma tillsammans.

Ja nu var vi ju visserligen inte allesammans i alla fall, Snickaren åkte iväg tidigt till barnens morfar.. där han hjälper dom med en massa platsbyggda garderober i sovrummet.

Vi kom även på att både Milian och Snickaren hade namnsdag idag, så jag kunde inte låta bli att slänga ihop en kladdkaka till dom. Mina killar, som båda är barnsligt förtjusta i just kladdkaka!

Så efter att ha haft en, nästan lite för lugn förmiddag hemma, packade vi in oss i bilen tillsammans med den nybakta kakan och åkte iväg till morfar och Snickaren.

Milian passade på att köra lite på fyrhjulingen i det fina vädret, som barnen ärvt efter moster Stinis.

Och en gullig liten liftare fick han med sig… dock bara en liten bit eftersom vi bara hittade en hjälm. Men lika glad för det var Flisan… och satt där nöjd med sin ryggsäck (japp, den skulle hon envist ha på sig) och kramade om sin storebror hårt.

Hur söta!? och sååå nöjda!

Sedan var det dags för Alicia att snabbt byta om till danskläder och åka iväg till Hallsberg, där dansstudion ligger. ÄNTLIGEN… som hon längtat, hela långa veckan efter att det skulle bli söndag, så hon fick dansa igen!

”Mamma, ta kort på mig i min fina dansdräkt, så vi kan skicka bilder till alla jag känner” Japp, ord och inga visor… och visst fotar jag mer än gärna min prima ballerina!

Ja, det var mer eller mindre våran dag i stora drag!

Idag fortsätter vi våran nyhetsspaning med lite härliga plagg…

Byxor (& Other stories), Satinblus (& Other stories), Blazer i ullmix (& Other stories), Tröja (Arket), Poplinblus (Arket), Klänning (Flilppa K)

Och bara idag har ni 20% extra rabatt på REAN inne hos & Other Stories! Uppge bara EXTRA20 i kassan!

Och tills midnatt har ni möjlighet att kunna fynda klänningar och toppar till 25% rabatt här med koden SPRINGNEWS!

Jag har beställt hem ett helt gäng med toppar… och blev nu fasligt sugen på denna skönhet!

Och slutligen blir mitt sista tips att kika in hos Ideal Of Sweden då deras kampanj 3 för 2 på hela sortimentet snart avslutas!

Önskar er en fin kväll<3 

Kram Nathalie

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.