Villa Sjöliden

Skönheten och Odjuret och lite julgransplundring!

Innehåller annonslänkar

God kväll mina vänner!

Här har dagen gått i en rasande fart… På förmiddagen var jag och Alicia (som vanligt på helmornar) själva hemma. Snickaren och Milian var iväg på hockeyträning, vilket betyder att jag får lite egentid tillsammans med min lilla tös.

Idag bestämde vi oss därför att köpa hem en ny film (eller ny och ny… ny för Alicia). Alicia är just nu inne i en period då hon älskar prinsessor av alla dess slag och vi valde därför Skönheten och Odjuret. Jag har själv inte sett filmen sedan jag själv var liten… men det spelade liksom ingen roll… varenda sång i filmen kom jag ihåg som att det var igår.

Just Skönheten och odjuret, var en film som minst sagt väckte känslor hos mig som barn. Och jag menar det verkligen… efter varje gång jag såg filmen så grinade jag säkert i en timme… eftersom det var så sorgligt när Odjuret förvandlades till prins. Jag tyckte han var bra mycket finare som odjur, och inte alls lika stilig som prins. Det var uppenbarligen traumatiskt för mig;) haha!

Men nu till det roliga… när jag och Alicia satt och kikade på filmen idag… så kunde jag inte hålla tårarna bort nu heller, utan dom fullkomligt forsade ner längs med kinderna. Vet inte om det direkt berodde på samma sak som förr… men den är riktigt sorglig i vissa parti! Så nä, jag klarar inte av att se den filmen fortfarande!

Idag insåg jag även att det var dags att fylla på min ÄLSKADE tulpanvas (den absolut finaste) men lite nya, krispiga, färgglada tulpaner. Naturligtvis handlar jag mina tulpaner hos vår lokala trädgårdshandel här i Rönneshytta… och de bästa av allt är att dom odlar och driver upp sina egna tulpaner! Helt underbart!

När mina killar kom hem från sin hockeyträning slängde vi i oss lite lunch för att sedan häva oss iväg på julgransplundring som Korpen i Rönneshytta ordnar så OTROLIGT fint för alla barn varje år. Det bjuds på hembakad fika, liveband, ringdans (var helt slut efter nästan 1 h dansande) och så klart en tomte som kom med välfyllda godispåsar till alla barnen.

Säger som varje år… så FANTASTISKT fint ornat!

Nu sitter vi alla i soffan här hemma och laddar om batterierna för att åka till barnens farmor och farfar på middag. En fullspäckad lördag helt enkelt!

Idag mina godingar har jag letat fram några riktigt vårfina godbitar åt er..

Byxor, blus, skjorta, spetstopp (gina tricot) Blus, byxor, tröja (nakd), tröja (gina tricot), skjorta, tröja (nakd)

Och är man sugen på att kicka igång det nya decenniet med att uppdatera ditt badrumsskåp. Missa inte att kika in här, där det just nu är en hel del nedsatta priser. Och något som är riktigt bra är att somäven erbjuder hjälp från auktoriserade hudterapeuter. Dom hjälper dig att hitta produkter som passar DIN hy samt besvarar alla dina frågor.

Hur bra??

Och på denna sida hittar ni grymma rabatter på bland annat dessa produkter..

Termoskanna, i årets färg, Fågelmatare & Champagneglas (Eva Solo), Rengöring (Foreo), Ring (Chrystal from swarowski), Skin roller (Swiss Clinic)

 

Önskar er en härlig lördagskväll<3 

Kram Nathalie

 

 

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.