Villa Sjöliden

Ängslighet, förväntan och nyårslöfte!

Innehåller annonslänkar

God morgon kära ni!

Vaknar upp med en liten klump av ängslighet, och en liten smula förväntan idag. Nyårsafton, och vi ska snart påbörja ett nytt år. Och detta år hoppas jag blir ett lugnare år för min egen del… Att få slippa detta berg och dalbanamående som fullständigt dränerat mig på energi. Så jag ber till gudarna för både min egen del och min älskade familjs del, att detta året blir vårat år! Ett år av glädje, ork och kärlek!

Nyårslöften… nej, det har jag faktiskt inga. Jag brukar faktiskt aldrig ha nyårslöften eftersom jag vet att jag troligtvis inte kan hålla dom i alla fall;) Utan jag håller mig till att leva på hoppet om att detta år kommer bli ett BRA år!

Brukar ni ha nyårslöften? Och klarar ni av att hålla dom?

Min bästa kompis Sofie (barnens gudmor), hon är verkligen helt makalös på att sätta upp nyårslöften för sig själv, men också att genomföra dom! Hon har både karaktär och driv, så att säga.

Har ni bestämt er nyårsoutfit? Jag klickade faktiskt hem denna skönhet i hopp om att den skulle hinna anlända innan nyår… men det ser mörkt ut! Tur att det känns som en användbar klänning, så jag kan använda den vid andra tillfällen!

Och visst ska vi väl avsluta 2019 med lite modetips…

Skjorta (Gina tricot), Tröja/klänning (Ellos), Blus med William Morris mönster (Ellos), Klänning (Bubbleroom), Kappa (Ellos), Blazer (Nakd), Byxor (Ellos) och Tröja (Ellos)

Och vet niii, idag hämtade jag ut detta paket! och jag säger bara wow… så mycket finare i verkligheten, och perfekt size!

Gott Nytt År mina fina läsare<3 

Kram Nathalie

 

 

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sofie

    Åh så det blev väskan ändå ?! Så fin!
    Årets nyårslöften blir de svåraste, kommer behöva aaaaaallll pepp haha!