Villa Sjöliden

Anti- aging, när den är som BÄST!

innehåller annonslänkar

Hej på er mina godingar! 

Vet ni, idag har jag ett sådant fantastiskt lugn i kroppen. Mina killar är på hockeyträning och lilla Flisan pysslar framför Grinchen (har ni sett den nya tecknade? Sjukt bra!) och jag sitter framför en sprakande brasa och skriver till er,

Något som är fantastiskt skönt är att mina mediciner börjar verka åt rätt håll. För jag kan säga så här… så dåligt som jag mått psykiskt under både utfasning, och insättning av voxran och venlaflaxinet har jag nog aldrig mått förut. Ni vet, så fort jag slog upp ögonen på morgonen så fanns det ett mörker i kroppen, som knappt går att förklara. Och minsta lilla stund där tankarna kunde gå bananas, så gjorde dom också det, och försökte erövra mig med att livet inte var värt att leva, Fruktansvärt! Men någonstans inom mig fanns hela tiden ett hopp, ett hopp och en tro på att allting kommer att vända så fort kroppen vant sig. Och det tog minsann tid.

Men jag tror faktiskt att det var värt det… för ångesten börjar lugna ner sig, och jag känner mig bra mycket piggare än innan. Är pigg hela dagen på jobbet (förut höll jag på att falla ihop vid två tiden), jag behöver inte sova middag, så fort jag kommit hem från jobbet. Och jag orkar hålla mig vaken på ett helt annat sätt på kvällarna. Är inte det fantastiskt!? Nu kanske jag äntligen kan ta tillbaka den där livskvalitén som jag så länge saknat. Orka börja umgås med nära och kära, orka vara delaktig i mina barn och min sambo.

Jag tror på det här… för ljuset börjar komma tillbaka, och det känns underbart!

Min älskade ljusstake från George Jensen hittar ni till superpris här. Själva ställningen hittar ni här.

Och hörrni… så klart ska ni få dagens tips!

När det var Black Friday så passade jag på att beställa hem en anti- aging creme från mitt favorit märke, Peter Thomas Roth! Och alltså… man blir ALDRIG besviken på dessa fantastiska produkter! Jag säger bara, huden strååålar efter att ha använt dessa produkter! Världens bästa julklappstips, antingen till er själva eller till någon ni tycker om!

Anti- aging cremePumkin enzyme mask, 24k gold mask

Och nästa produkt från detta märke, som jag tänker investera i är denna, som ska vara sååå bra! Speciellt tillsammans med Anti- aging cremen.

Och vill man prova hela anti-aging kittet, så har ni detta!

Och är ni sugen att kika på andra härliga hudvårdsprodukter till toppen pris så finner ni just nu det på denna sida!

Sedan har jag ett erbjudande till er, mina fantastiska läsare!

Med min rabattkod: SJOLIDEN79 får du första boxen för endast 79 kr, vid köp av en årsprenumeration på 6 boxar (därefter 149 kr per box). Frakten är både kostnadsfri och klimatpositiv!  Ni kommer till deras sida här  

Nepp, nu ska vi börja fundera ut dagens bestyr… Måste se till att hämta hem en adventsgran!

och för er som inte vet, så finns jag på instagram under namnet: villasjoliden 😉

Ha en fin lördag bästa ni<3 

Kram Nathalie

 

 

 

·     

 

  

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.