Villa Sjöliden

Ensamhet, psykisk ohälsa!

Innehåller annonslänkar

Hej på er! 

En känsla av enorm ensamhet tynger ner mig idag… en ensamhet som jag lider något så kopiöst mycket av i perioder. Jag tror att det är en oerhört vanlig känsla när man som jag, lider av psykisk ohälsa, En känsla av att man står helt ensam med ett mående som man inte riktigt kan hantera i perioder. Just nu är jag inne i en sådan period… och det smärtar mig så oerhört mycket och gör mig så galet förbannad. Jag har VERKLIGEN ingenting i livet att må dåligt över! Varför, varför, varför…. Sedan försöker jag klamra mig fast vid tanken att det finns en mening med att jag mår såhär just nu. Och det kommer gå över, förhoppningsvis… jag behöver bara lite vägledning, vilket är under process. Jag får helt enkelt bara stå ut lite till!

Jag har en inre stress som motarbetar mig, vilket gör att jag bara faller djupare. En stress av att inte räcka till åt dom som faktiskt betyder något. För livet är inte speciellt snällt just nu och jag får ta minut, för minut och försöka hanka mig fram så gott det går. Och väldigt ofta slås jag av tanken av att ”det är hemskt” att kasta bort så stora delar av ens liv på att må så här, när man egentligen INTE behöver!


Idag startade jag dagen men lite bullbak, medans resten av familjen var nere i ishallen. Barnen stannade sedan kvar hos deras farmor och farfar där det vankades pepparkaksbak för hela slanten tillsammans med kusinerna.

Snickaren och jag tog en sväng och kikade efter en adventsgran innan vi stannade till hos min lilla pappa som fyller år idag, Så nu är våra magar sprängfyllda med fika och godsaker.

Men hörrni… idag tänkte jag rekommendera lite produkter som jag tycker ni borde införskaffa er i dessa sjukdomstider.

Först ut är Magnesium som bidrar till att minska trötthet och att bibehålla normal nerv och muskelfunktion. Detta är något jag själv börjat med för några veckor och tycker det gör det den ska!

D-vitamin, något som vi alla uppe i norden behöver ta under vinterhalvåret. Och här är det VIKTIGT att kolla på styrkan som omnämns i ug. Eftersom många D-vitaminer som säljs på våra apotek har alldeles för lågt ug. Man ska alltså leta efter en d-vitamin som har 50ug och då kan man till och med dubbla dosen, alltså två tabletter om dagen. Denna d-vitamin har rätt ug.

ColdZyme, världens bästa förkylningsdödare! Med denna produkt har jag kvävt många förkylningar från att bryta ut! Min favorit i förkylningstider!

Berocca boozt, detta startar jag alltid dagen med. Och eftersom jag inte dricker kaffe så är denna en perfekt energiboozt på morgonkvisten. En god multivitamin i brustablettform,

Och just nu är det galet bra rabatt på alla dessa plus mycket mer på Kronans Apotek.

Och ni vet att ni även kan hämta ut era recept hos Kronans Apotek via nätet, och vips så kommer medicinen levererad i postlådan! Älskart!

Önskar er en fin kväll<3 

Kram Nathalie

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.