Villa Sjöliden

Vab och kransbindning!

Innehåller annonslänkar

God kväll bästa ni<3 

Idag blev det en hemmadag tillsammans med en liten sjukling. Lilla Alicia som har haft en väldigt jobbig hosta hela helgen fortsätter nu med noll matlust och magont Allmänt hängig men ingen feber. Kan det vara förkylningen som satt sig i magen? Stackars liten!

Jag minns själv när jag åkte in till akuten med magont när jag var si sådär 13 år. Alla symptom tydde på blindtarmsinflammation så jag hamnade på operationsbordet. När dom kikade in så var blindtarmen inte alls inflammerad, utan det var helt enkelt en förkylning som satt sig i magen på mig, Nu tog dom ju bort blindtarmen på mig i alla fall, vilket var bra. Men tydligen är det så att det ger samma symtom, Knäppt!

Bra mår hon inte i alla fall, och nu ligger hon och susar i famnen på Snickaren<3

I alla fall så (som så många gånger förut) tog min rastlöshet över en gnutta under dagen och det började rycka i pysselådran på mig.

Och jag bestämde mig för att (första gången) knåpa ihop ett par dörrkransar till entrén. Jag valde att köra på ett par lummiga, enkla grankransar med vinrött band.

Och det var ju inte så svårt… och nöjd blev jag också… ska bara fixa till banden lite mer… men jag var så ivrig att hänga dom på plats, så det får vänta tills imorgon;)

Blev väl ganska bra va?

Idag tänkte jag visa er dessa tre godbitar… så snygga!

Blus, klänning och tröja (nakd)

Och dagens tips blir att blir att kika in här… tänkte själv lägga en liten beställning, Går att återanvända upp till 10ggr! Perfekt!

Önskar er en fin kväll<3 

Kram Nathalie

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.