Pyjamastiden är kommen! – Villa Sjöliden
villasjoliden

Villa Sjöliden

Pyjamastiden är kommen!

Innehåller annonslänkar

God kväll mina fina<3 

Tänk när vintern är på intågande slår det aldrig fel… jag blir så sugen på att handla hem en massa pyjamasar och myskläder. Jag har liksom en vision av att gå och runt här hemma bland tända ljus och en sprakande brasa.

Och blir visionen till verklighet? Jo men det tycker jag allt… jag mer eller mindre bor i mina mysiga pyjamasar på helgerna, Älskart!

Pyjamas leopard, svart pyjamas (ellos), mjukisbyxor (ellos), nattlinne(ellos), sockor(ellos), vit pyjamas, nattskjorta(ellos), vitt pyjamasset, blå pyjamas(ellos), sockor(ellos)

Och med koden 405724 har ni just nu 25%ellos egna kollektion.

Idag slutade jag lite tidigare från jobbet för att åka i väg till gynekologen. Det var dags cellprovtagning… inte ett jätte roligt besök… men ett ont måste. För visst är det viktigt att göra dessa undersökningar så man kan upptäcka cellförändringar i tid innan det utvecklas till något mycket värre, Dock är det ju inte alltid helt bekvämt att plocka av sig trosorna och hoppa upp i den där osköna stolen. Tur att dom är vana;)

Nej nu ska jag passa på att mysa lite med min Snickare innan sängen kallar!

Ha en fin kväll<3 

Kram Nathalie

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
villasjoliden

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anna Hammarback

    Hej!
    Blommorna i fönstret på bilden är så himla fina. Vad är det för sort?
    Med vänlig hälsning, Anna