Villa Sjöliden

Höstdukning och FREDAG!

Innehåller annonslänkar

God kväll mina kära vänner<3 

Hur skönt är det inte att helgen är här… wow!

Idag var det min tur att lägga barnen (vi kör varannan kväll) och jag råkade visst somna till en stund;) Tills Snickaren kom in och väckte mig… och väl nere möts jag av idol på tvn och hämtpizza. Så mysigt!

Jag tänkte börja detta inlägg med att visa en så fin höstdukning från förra helgen.

En perfekt helgdukning tillsammans med nära och kära!

Och angående min nya medicinering så känns det som att kroppen sakta börjar omfamna den. Nu är det mest jag själv som måste väga in för och nackdelarna. Det har nu gått 1,5 vecka sedan jag började med Voxra 150mg (som främst är en add medicin).

Den fungerar på så vis att aktiviteten av signalsubstanserna noradrenalin och dopamin i hjärnan ökar.

Signalsubstanser är ämnen som överför impulser mellan nervceller i hjärnan. Noradrenalin och dopamin är signalsubstanser som har samband med stämningsläget. När man är deprimerad kan hjärnans signalsubstanser vara i olag. Läkemedel som ökar aktiviteten av signalsubstanserna i hjärnan kan göra så att stämningsläget blir normalt igen och även ha effekt mot olika typer av ångest.

Det kan ta upp till några veckor innan man börjar må bättre. Den fortsatta förbättringen sker sedan gradvis, och det kan ta flera månader innan man är återställd.

Men vet ni… jag känner mig så oerhört lugn på ett sätt som jag aldrig tidigare upplevt. Tankarna rusar inte runt i huvudet längre och det känns att min hjärna får en välbehövlig vila, Jag stressar inte längre,,, och det känns fantastiskt skönt! Jag är liksom o- brydd på saker som tidigare fick mig så himla stressad.

Däremot har jag väldigt kort stubin och blir lätt irriterad på saker och ting… vilket är lite sämre. Hoppas att det försvinner med tiden! Kan även känna mig en gnutta folkskygg vilket verkligen INTE är jag… Men det kan ju komma att försvinna det med om jag har tur, Men summan av kardemumman så väger det positiva just nu mer än det negativa.

Tänk vad konstigt det är att en liten ynka tablett kan göra sådan ändring med hur man mår… men det är väl tur det;)

Idag tänkte jag visa er några godbitar som faller mig i smaken… och vi börjar med dessa

Topp, byxor, klänning, byxor, omlottröja och blus

Och hörrni… nu är det ju bara 1 månad kvar till advent! Här inne hittar ni just nu galet fina julsaker till så bra priser. Fastnade själv för dessa…

Ljusstake, glöggvärmare, ljusstake

Och vill ni ha ett fint farsdagtips till nästa helg så kan jag rekommendera att ni kikar in här. Och med koden HANNALICIOUS får ni just nu 20% rabatt!

Och just nu fram till 10e november har ni 25% med koden RHINO inne hos Maria Nila. Och idag är det ju den internationella vegandagen vilket passar perfekt eftersom Maria Nilas produkter är 100% veganska. Lilla pappsen kanske behöver ett bra hårvax😉

Ha en fin kväll raringar!

Kram Nathalie

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Kate

    Låter härligt att få en medicin som fungerar…. Så hoppas att den fortsätter med mer positiva verkningar!! Sååå fint dukat, verkligen.
    Nu ska jag skala räkor till kvällens middag, krämig räksoppa serverat med grovt rågbröd.
    Trevlig Alla helgons helg, kraaam Kate