Fredagsfeeling! – Villa Sjöliden

Villa Sjöliden

Fredagsfeeling!

Innehåller annonslänkar

God morgon mina fina<3

Och så var veckans härligaste dag äntligen här… för på något vis slappnar man av på ett sådant härligt sätt när fredagen är kommen. Man åker hem från jobbet och fredagsfeelingen är på topp, lagar någon härlig mat och bara njuter. Ja fredagar är bannemig fantastiska tycker jag. Nu har ju visserligen inte jag varit på jobbet denna vecka… men trots det så känns det ändå att det är fredag i luften och i sinnet;)

Har ni någon annan favoritveckodag, eller håller ni med?

Glasen och ljuslyktorna hittar ni just nu hos Newport till superduperpris!

Nej gudars vad sugen jag blev på lite plockmat till kvällen… det får nog bli kvällen meny!

Det är lite halvjobbigt med aptiten just nu när jag påbörjat min nya medicinering… är oerhört kräkmagad och väldigt (JÄTTE) känslig för vissa dofter… ja lite som dom gångerna man har varit gravid… och nej… jag är INTE gravid! 😉

Så man får liksom köra på det man är sugen på helt enkelt… vi får hoppas att det inte kommer vara något som håller i sig allt för länge. Eller så är det just en sådan biverkning som jag kommer få leva med, då många upplever att aptiten försämras.

En annan biverkning som jag känner av väldigt mycket är ISKALLA händer… dom är som isbitar. Funderar starkt på att ständigt bära vantar! Men det kan jag leva med;) Tur att det är krav på att jobba med handskar på jobbet;)

Och slutligen kommer här lite modetips…

Klänning (nakd), kjol (gina tricot), Kjol (gina tricot), tröja (ellos), klänning (ellos), blus (ellos)

Sedan var väl denna väldigt fin, och dessa byxor var heeelt i min smak!

Och alltså wow, wow, wow… så många fina dealer ni hittar här inne just nu… bland annat dessa till PANGPRIS…

Fuskpäls ICHI, Blus DAY, Skjorta ICHI, Klocka GANT, Pumps FEMME STHLM, Örhängen DYBERG/KERN

Och med koden HANNALICIOUS har ni just nu 20% inne hos Ideal of Sweden

Önskar er en härlig fredag<3 

Kram Nathalie

 

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.