Lätt som en fjäder! – Villa Sjöliden
Advertisements
villasjoliden

Villa Sjöliden

Lätt som en fjäder!

Innehåller annonslänkar

God kväll mina fina<3 

Just nu sitter jag i soffan bredvid min älskade Snickare och andas ut… ett efterlängtat lugn sprider sig i min kropp… och den makalöst tunga känslan jag haft inom mig dom senaste dagarna är som bortblåst, Tänk vad bra det gör mycket att bara få lätta på trycket och häva ur sig allt som man känner,,, det känns verkligen ALLTID bättre då.

Fy bubblan vad jag är lyckligt lottad som har Snickaren vid min sida i ur och skur… han som lugnar ner mig när min värsta oro kickar in, Han som alltid har något klokt att säga och som alltid är stark när jag är svag, Han ger mig trygghet och hopp när allt känns som mest mörkt… och bara genom att få bryta ihop en smula och diskutera genom känslor och tankar så har han fått mig att må så mycket bättre. Livet är så fint med min Snickare<3

Ja som ni förstår så har min dag inte direkt varit en av dom bästa dagar. Jag vaknade dock med en väldigt rogivande känsla i kroppen. En känsla av att “ja, idag är det nog en bättre dag”… men under dagen har den där smygande känslan av obehag trängt sig på mer och mer. Och när jag åkte hem från jobbet så var jag helt dränerad på energi. Jag fick ringa till Snickaren och be han hämta barnen på förskolan medan jag åkte raka vägen hem och bäddade ner mig i sovrummet. Och jag sov… så himla djupt, helt däckad!

Men nu som sagt känner jag mig lätt… lätt som en fjäder!

Men nog talat om detta,,, nu mina vänner ska jag visa er några riktigt FINA nyheter.

Tröja (gina tricot), blazer (nakd), byxor (nakd), väska (nakd), tröja (gina tricot), topp (bubbleroom)

Sedan var denna fantastisk fin… ett riktigt Nathalie plagg!

Ha en fin kväll<3 

Kram Nathalie

 

 

Advertisements
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!

Kommentarer
villasjoliden

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.