Villa Sjöliden

Likgiltig känsla!

innehåller annonslänkar

God kväll mina fina<3

Och så var vi plötsligt inne i oktober månad! Jisses vad fort det går… löven på träden går i alla dess färger, och det är riktigt vackert ute. Idag när jag kom hem blev jag sittandes med min svärmor som kom på besök i glasverandan och blev tagen av de vackra, eldiga färgerna som pryder trädkronorna och sedan speglar sig i den spegelblanka sjön.

Annars så måste jag säga att hela min kropp idag har varit i något slags likgiltigt mood. Jag har liksom känt mig avstängd… men ändå hela tiden på gränsen till ett break down. Tårarna har bränt bakom ögonlocken,,, men inte kommit fram. Orken är som bortblåst, och allt känns meningslöst, Ja ibland kommer dessa dagar… dagar då man önskar att någon bara kunde slå till mig hårt så att tårarna får komma fram. För känslan fastnar istället i bröstet, som en brinnande klump, En klump som jag vet lindras av att få släppa fram tårarna, genom att få lätta på trycket. Men det går inte… jag fastnar i en likgiltighet där jag knappt orkar prata med någon eller orkar bry mig om något.

Beror det på något speciellt? Nej, inte vad jag kan komma på just nu… men ibland känner man sig bara uppgiven,,, uppgiven på livet. Fast man har det så bra på alla sätt och vis. Irriterande, jag vet! Det finns inget som irriterar mig så mycket som mina tankar i det läget. Ryck upp dig kvinna, vill jag bara skrika till mig själv… men det hjälper inte, tro mig… jag har försökt!

Något som fick mig på liteee bättre humör, var i alla fall när jag kom hem och öppnade brevlådan. Lite påfyllning på några av mina favoritprodukter.

Och har ni inte provar dessa ännu… gör det! Det blir en MAGISKT FRÄSCH doft av tvätten som är svår att beskriva med ord.

Ni hittar alla deras produkter på Åhlens.

Även Milian som har känslig hy klarar av dessa produkter!

Annars så tänker jag idag tipsa er om att gå in och kika här om ni som jag gillar lampor… galet fina erbjudanden från Pr home… halleluja på det!

Och sist men inte minst så ska vi såklart kika på lite nyheter…

Klänning (nakd), Klänning Y.A.S (ellos), klänning (ellos), Klänning vero moda (ellos), Klänning (nakd), Klänning saint tropez (ellos)

Ha en fin kväll<3 

Kram Nathalie

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.