Villa Sjöliden

En städad lördag och lätt i kroppen!

Innehåller annonslänkar

God kväll raringar!

Lördag och jag ligger just nu nerbäddad i soffan med en VÄLDIGT skön känsla i kroppen… en känsla som jag har längtat efter. En känsla av lugn och ro… ja jag är tillfreds just nu. Och det känns det som att jag inte varit på väldigt länge. Varför just nu? haha ni kommer tycka att det låter jätte löjligt kan jag tänka mig. Men idag när vi alla i familjen vaknat till drog vi igång men storstädning invändigt i huset… alla drog sitt strå till stacken, och det var så härligt!

Och medan jag slutförde städningen så smet barnen och Snickaren ut och plockade in alla utemöbler.

och medan jag sprang fram och tillbaks i huset så stannade jag jag faktiskt upp lite då och då och värmde mig vid den sprakande brasan.

Så härligt att kunna tända en brasa medans höstrusket pågår utanför fönstren!

Och vet ni… jag hann till och med rensa ur min sommargarderob… så galet skönt… det har verkligen hängt över mig ett bra tag… och imorgon tänkte jag hinna med att ta in alla blommor och kanske hinna med någon mer utrensning. Kan nog kanske bli att ta tag i hallgarderoben.

Alltså rensning är verkligen något av det bästa jag vet…. jag känner mig såååå mycket lättare i hela kroppen efteråt!

Och när kvällen smög sig på kände jag att jag var tvungen att fira, fira den lätta känslan i kroppen!

Mitt fina nyinköpta tårt/ kakfat i guld och marmor hittar ni hos H&M.

Annars tänkte jag idag visa några inredningsnyheter från just Ellos och H&M…

Dekoration, ljuslykta, spegel, bricka, box, ljuslyktor, bricka och lampfot.

Ha en fin kväll bästa ni<3 

Kram Nathalie

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.