Sömnberoende! – Villa Sjöliden
villasjoliden

Villa Sjöliden

Sömnberoende!

Innehåller annonslänkar

God kväll raringar<3

Idag var det riktigt jobbigt att lämna sängen. Nattens sömn blev inte speciellt bra då jag vaknade om vartannat och drömde intensivt. Det hade med andra ord varit sååå skönt att få snoza vidare;)

Annars har dagen gått i ett både på jobbet och hemmavid. Snickaren hade sin bror hemma efter jobbet som hjälpte oss att forma den undre plattan till poolen. Hann tyvärr inte ta några kort innan mörkret föll. Men jag ska försöka hinna visa er imorgon!

Efter maten var det dags för nattning av barnen vilket ALLTID slutar med att jag själv somnar och vaknar upp 1,5 h senare som en yrvaken höna. Det slår bannemig aldrig fel, Men jag har som tur är aldrig några problem att somna när det väl är dags att lägga sig för natten. Jag tror jag behöver den där lilla “vilostunden”. Jag är en otroligt sömnberoende människa, som minst behöver 9 timmars sömn för att ens fungera om dagarna. Och ibland kan jag verkligen känna att det vore så himla skönt att vara en som bara behövde 6 h sömn,,,  tänk vad mycket mer man skulle få ut av dagarna;)

Idag kändes det verkligen som att hösten kommit på riktigt tyckte jag,,,, lite små rått i luften och riktigt grått och regnigt. Men det känns okej tycker jag… låt hösten och vintern komma så att vi kan får börja se fram emot vår och sommar snart igen;) Näärå, alla årstider har väl sin charm,,, hösten och vintern fram till nyår tycker jag är riktigt mysig, Men sen,,, Januari till april,,,, sen perioden skulle jag gärna skippa faktiskt!

Idag tänkte jag visa er både lite inredningsnyheter och modenyheter som ni hittar hos Ellos,

Skåp, burk, stol, matta, lampa och sittpuff

Näst ut är några urfina modenyheter (även dessa från ellos)

Jacka, linne och lång skjorta

Sedan är jag så galet sugen på att beställa hem denna nu när hösten smyger sig på!

Ha en underbar kväll fina ni<3 

Kram Nathalie

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
villasjoliden

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.