Villa Sjöliden

Blod, värme och åska!

innehåller annonslänkar

God kväll kära ni<3

Här hemma snurrar livet på i en himla fart… det kära hamsterhjulet som jag brukar kalla det. Jobba, äta, ta hand om barn och sova. Kan nästan bli lite deppig när man tänker på det sättet haha! Tänk att man spenderar mer tid på jobbet än vad man gör hemma med nära och kära. Vad viktigt det är att man trivs på sitt jobb om man tänker på det sättet… Livet är för kort för att inte trivas.

Idag tog jag äntligen tag i en sak som egentligen skulle tagits tag i för längesedan. Jag var till Vc i morse och kollade upp mina leder i mina långfingrar som jag haft ont i väldigt länge. Nu dom senaste tre veckorna har smärtan tilltagit ordentligt och har har liksom utvecklat två ”knölar” där värken sitter. Läkaren som jag träffade var väldigt bra och tog mina symtom på allvar och skickade in mig på provtagning där dom tömde mig på 10 rör blod! Sedan remitterade han mig till röntgen av händerna…  Håller nu tummarna för att det inte är något reumatiskt!

När jag väl var på arbetsplatsen igen var det som att gå in i en vägg när man kom in i byggnaden… DET VAR SÅ VARMT!! Och efter någon timme gick strömmen samtidigt som åskan blixtrade och regnet stod som spön i backen. Ventilationen i byggnaden slogs ut och jag har ALDRIG varit med om sådan jobbig värme att jobba i… och jag var inte ensam om att tycka så kan jag säga;)

Men efter regn kommer solsken, och nu på kvällen tvingade sig solen igenom barriären av tunga moln.

Idag kör vi på ytterligare lite härliga nyheter

Omlottblus (bubbleroom), Linne (nakd), tröja (ellos), Linne (bubbleroom), tröja och blus (nakd) 

Hittade även dessa som jag blev barnsligt förtjust i från snö of sweden

armband, halsband, armband (ellos)

Ha nu en fin kväll och sov gott!

Kram Nathalie

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.