Villa Sjöliden

Serier och svett!

Innehåller annonslänkar

God kväll fina ni<3 

Nu ligger jag här hemma i soffan och väntar på att Himmeldalen ska börja på tv4. Har ni varit med och följt den serien? Så sjukt bra! Vet att den finns så c-more om man vi börja till på den nu;) Ett hett tips i alla fall!

Brukar ni titta på serier? Jag ska erkänna att jag och Snickaren är riktigt, riktigt dåliga på att titta på serier. Dom enda serierna vi lyckats följa en stund är Blacklist och Homeland. Men efter några säsonger så är det som att det spårar ur kan jag tycka och vi tröttnar. Så en serie som Tjernobyl och nu Himmeldalen är alldeles lagom i längd.

Annars så har jag varit grymt duktig mot mig själv idag och bokat en tid för massage och korrigering (vad det nu innebär). Som montör så blir ens jobb oftast ganska monotont och just nu känner jag att axlar och nacke är galet stela… så när en kollega skulle iväg idag så tänkte jag, varför inte! Jag är så himla dålig på att underhålla min kropp på det sättet.

Sedan är det kanske dags att ta tag i den där rackarns träningen för att bygga upp lite muskler i kroppen igen. Jag är ju verkligen INGEN träningsmänniska i grund och botten och hittar allt som oftast saker som enligt mig är bra mycket viktigare än att träna. Sedan är det värsta jag vet att att svettas. japp ni hörde rätt… Jag avskyr det! Men jag märker att min kropp mår väldigt mycket bättre när jag tränar… så jag får nog ta tag i det med efter sommarens uppehåll. Ja, ja, vi får helt enkelt se när hur och var det blir av den saken;)

Idag tänkte jag visa er några nya godbitar som inte går av för hackor…

Kappa (bubbleroom), Skjorta (filippa k), kjol (stylein), Omlott topp (stylein), klänning (bubbleroom), tröja (filippa k)

Sedan tyckte jag dessa från gina tricot var väldigt fina!

Sov gott fina ni<3 

Kram Nathalie

 

 

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.